Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Πραγματικά τον λυπάμαι...» - Μπηχτή Ναυσικάς για Βρισηίδα εν μέσω... Μαρτίκα (photo)

«Πόσο ψεύτικο κλάμα;»

26 Μαΐου 2022 15:02
Survivor 5: «Πραγματικά τον λυπάμαι...» - Μπηχτή Ναυσικάς για Βρισηίδα εν μέσω... Μαρτίκα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου παρακολουθώντας το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου κατά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, αντέδρασε μέσα από τα social media. Παράλληλα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor 5 και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, όσα συζητήθηκαν γύρω από το πρόσωπό της και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε στο instagram απόσπασμα από την στιγμή που η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπά σε κλάματα, τα οποία φαίνεται να μην έπεισαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία στηρίζει ανοιχτά πλέον τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Πόσο ψεύτικο κλάμα ακόμα; Πραγματικά τον λυπάμαι αυτή τη φορά τον Σπύρο», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο instagram, συνεχίζοντας έτσι τον «πόλεμο» κατά της Βρισηίδας με την οποία ήρθαν αρκετές φορές σε κόντρα μέσα στο Survivor.

Μπηχτή Ναυσικάς για Βρισιήδια εν μέσω... Μαρτίκα

Survivor spoiler 26/05: Ρίχνει νέα «βόμβα» στο συμβούλιο ο Λιανός! Ανακοινώνει αυτό που περίμεναν όλοι οι παίκτες

Survivor spoiler: Προς το φινάλε του οδηγείται το Survivor 5, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ώστε να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Γαλατσίου, αλλά μονάχα ένας εξ αυτών θα κόψει το «νήμα» για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, με ορισμένους να είναι φαβορί και άλλους να ξεκινούν από διαφορετική αφετηρία.

Όσο προχωράμε προς το τέλος, λοιπόν, το ριάλιτι επιβίωσης θα γίνεται ολοένα και σκληρότερο. Δεν είναι μονάχα οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, που θα δοκιμαστούν κι άλλο, όπως έγινε στην περίπτωση του... φινάλε του ειδυλλίου μεταξύ Μαρτίκα και Βρισηίδας, αλλά και το γεγονός πως πρέπει να αντέξουν άλλο ένα μήνα κακουχίας, μαζεύοντας όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει, ώστε να τα καταφέρουν.

Η παραγωγή, από την πλευρά της, δε σταματά τις εκπλήξεις προς τους παίκτες. Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, προχώρησε σε νέα μείξη των ομάδων λόγω μαζικών αποχωρήσεων και, τώρα, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί μια νέα αλλαγή στο παιχνίδι, η οποία και αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό είτε στο σημερινό (26/5) είτε σε ένα από τα προσεχή συμβούλια.

Survivor spoiler: Η ανακοίνωση που ετοιμάζει στους παίκτες ο Λιανός

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor πρόκειται να πει στους παίκτες, ότι το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το ριάλιτι, οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι δέκα, με το παιχνίδι να γίνεται ατομικό πέρυσι στην τελική δεκάδα και την παραγωγή να μην επιθυμεί να καθυστερήσει περισσότερο.

Στόχος της, άλλωστε, με σκοπό να μην κουράσει άλλο το ριάλιτι, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης ήδη φθίνουν, είναι να φτάσουμε στον τελικό στα τέλη του Ιουνίου, ίσως πιάνοντας και αρχές Ιουλίου. Κάπως έτσι, το Survivor θα περάσει άμεσα στην επόμενη φάση του, ώστε να μπούμε για τα καλά στο τελικό σπριντ του φετινού «μαραθωνίου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share