Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Οριστικό το τέλος - Χώρισαν Μαρτίκας και Βρισηίδα

Το... story ολοκληρώθηκε

25 Μαΐου 2022 22:08
Survivor 5: Οριστικό το τέλος - Χώρισαν Μαρτίκας και Βρισηίδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το... ειδύλλιο των δέκα ημερών ολοκληρώθηκε στο Survivor 5, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ακολουθούν χωριστούς δρόμους, ύστερα από τους καβγάδες τους στο προηγούμενο επεισόδιο.

«Δε μπορεί να καταλάβει τι είναι δίκαιο. Δε ξέρει να ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος στον Στάθη για την Βρησηίδα.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε επίσης.

«Το Story τελείωσε» δήλωσε κατηγορηματικά στον Στάθη Σχίζα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη έκλαιγε με λυγμούς στην προσωπική συνέντευξή της.

Survivor spoiler 25/05: Ποια Βρισηίδα; Αυτή την παίκτρια του Survivor 5 έχει βάλει στο μάτι ο Σπύρος Μαρτίκας!

Survivor spoiler: Ο έρωτας είναι... διάχυτος στο Survivor 5, αλλά και σταματά εύκολα να υφίσταται για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που πέφτουν στα «δίχτυα» του και κάνουν το «βήμα» να εκφράσουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε όλους.

Τον τελευταίο καιρό και μετά το «φλογερό» ειδύλλιο του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, όπως και τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τους Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη, με υπόνοιες για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να έρχονται πολύ κοντά και να μην κρύβουν τον έρωτά τους μπροστά στις κάμερες.

Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν και δηλώσεις για το μέλλον που σχεδίαζαν μαζί, όταν θα γύριζαν στην Ελλάδα, αλλά το ριάλιτι έχει απόλυτη προτεραιότητα, όπως όλα δείχνουν. Οι δυο τους τσακώθηκαν για πρώτη φορά στο έπαθλο φαγητού και σήμερα (25/5), ο Μαρτίκας έχει ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για... ξεκατίνιασμα παρά για έρωτα, αφού στο συμβούλιο την κατηγορεί για ανίερη συμμαχία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor spoiler: Η κοπέλα που μπήκε... σφήνα στο ζευγάρι Βρισηίδας και Μαρτίκα

Το ζευγάρι, λοιπόν, φαίνεται πως χωρίζει περίπου 10 μέρες, αφού ξεκίνησε το ειδύλλιο, με τον Μαρτίκα όμως να ρίχνει και αλλού τα «δίχτυα» του, σε μια συμπαίκτριά τους εντυπωσιακή, που είχε μπει στο στόχαστρο και του Γιώργου Κατσαούνη, μετά το πάρτι της ένωσης.

Ο λόγος γίνεται για τη Στέλλα Ανδρεάδου, που έκανε αρκετή παρέα με το ζευγάρι τις τελευταίες μέρες και ήταν επί της ουσίας στη συμμαχία τους, αφού τα βάζει ανοικτά με τον Σοϊλέδη. Ο Μαρτίκας είναι γοητευμένος από την όμορφη Στέλλα και τις τελευταίες μέρες, όπως μαθαίνουμε, έχει αρχίσει να εκφράζει το ενδιαφέρον του.

Οι δυο τους έχουν, πράγματι, έρθει αρκετά κοντά λόγω των αναγκών του ριάλιτι, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να τους δούμε ακόμη πλησιέστερα, σε μια εξέλιξη που θα είχε αρκετό ενδιαφέρον και... ίντριγκα, με βάση την προηγούμενη σχέση του φαρμακοποιού με τη Βρισηίδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share