Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε την συνεχίζετε!

25 Μαΐου 2022 20:38
Survivor spoiler 25/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/05: Ακόμα μια εβδομάδα Survivor βαδίζει προς το τέλος της, με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για το έπαθλο της επικοινωνίας!

Μπορεί να έχουν βγει πολλά στην φόρα για... κρυφές επικοινωνίες και λοιπόν, όμως το συγκεκριμένο έπαθλο πάντα συγκινεί τους παίκτες του Survivor! Και απόψε έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία! Μετά τις ασυλίες της εβδομάδας, όπου έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και μετά και το έπαθλο φαγητού έφτασε η ώρα για το έπαθλο της επικοινωνίας!

Το αγώνισμα θα θυμίζει αρκετά το χθεσινό, αφού χρειάζεται και μνήμη και μένει να δούμε κατά πόσο θα δυσκολέψει Διάσημους και Μαχητές ή αν προτιμάτε κόκκινους και μπλε.

Για Survivors spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler 25/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας

Μπορεί να έχουμε αρκετό παρασκήνιο από το σημερινό επεισόδιο (25/05), όπως για παράδειγμα τον χωρισμό του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου, όμως έχουμε και ένα αγώνισμα που θέλουν όλοι οι παίκτες πολύ! Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν απόψε και να απολαύσουν το έπαθλο της επικοινωνίας, μαζί με ότι θα συνοδεύεται! Το Athensmagazine.gr σας έχει από νωρίς σήμερα το σίγουρο και επιβεβαιωμένο spoiler!

Survivor spoiler 25/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας!

Η ομάδα λοιπόν που σήμερα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας είναι οι... ΜΠΛΕ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share