Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Τρελαινόταν μαζί μου...» - Αποκαλύψεις της Ναυσικάς για τον Μαρτίκα

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην παίκτριας του ριάλιτι

25 Μαΐου 2022 17:09
Survivor 5: «Τρελαινόταν μαζί μου...» - Αποκαλύψεις της Ναυσικάς για τον Μαρτίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor 5 και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, όσα συζητήθηκαν γύρω από το πρόσωπό της και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Πήγα για πολλούς λόγους, για την εμπειρία, την περιπέτεια, επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, για πολλούς και διάφορους λόγους. Έπρεπε να μη συμμετέχω πολύ και να μην παίρνω πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα. Είχα κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν», ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που δεν έκρυψε το τι νοσταλγεί από τις μέρες της στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 5: Η απάντηση της Ναυσικάς στον Μαρτίκα

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα λέγοντας,

«Το φαρμακοποιό τον έπιανε τρέλα μαζί μου. Έλεγε τα δικά του. Ο Μαρτίκας, η φιλοσοφία του είναι να είναι drama queen. Αν σε συμπαθεί θα σε κάνει θεό, αν κάτι δε του αρέσει σε εσένα παθαίνει τρέλα. Έτσι είναι, θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και να βγάζει λόγους».

Όσο για τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Εγώ γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα με τη συμβίωση αλλά τελικά αποδείχθηκε μεγατόνων η υπομονή μου, ήμουν η πιο ζεν. Μου έκανε εντύπωση η υπομονή μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης εγώ έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου, είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δε σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου».

Τέλος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την τηλεόραση ωστόσο όπως είπε θα ήθελε να κάνει και κάτι δικό της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share