Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Όταν η Έφη Εκίζογλου αποκάλυπτε τον... προηγούμενο έρωτα της Κάτιας Ταραμπάνκο - Ο λόγος που χώρισαν μέσα σε ένα μήνα

Ο επιχειρηματίας που είχε κλέψει την καρδιά της... αλλά δεν έμειναν για πολύ μαζί

25 Μαΐου 2022 16:23
Survivor 5: Όταν η Έφη Εκίζογλου αποκάλυπτε τον... προηγούμενο έρωτα της Κάτιας Ταραμπάνκο - Ο λόγος που χώρισαν μέσα σε ένα μήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ταραμπάνκο μας έχει συνηθίσει στο να ερωτεύεται και να... χωρίζει με την ίδια ευκολία, με την πρώην παίκτρια του Survivor να έχει απασχολήσει αρκετές φορές τη showbiz με την προσωπική της ζωή, την τελευταία φορά βέβαια όχι για τόσο καλό λόγο.

Ο λόγος αυτός αφορά το ότι ο τελευταίος σύντροφός της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, την κατηγορεί πως χώρισαν, επειδή εκείνη είχε παράλληλα σχέση, τονίζοντας μάλιστα στην Espresso πως δεν του έκανε καμία εντύπωση, καθώς κι εκείνος αποτέλεσε νωρίτερα το τρίτο πρόσωπο σε προηγούμενη σχέση της.

Δε γνωρίζουμε για ποιον ακριβώς μιλά, εμείς πάντως θα σας υπενθυμίσουμε τον έρωτα, που είχε αποκαλυφθεί μετά την έξοδο από το προηγούμενο Survivor. Η Κάτια, συγκεκριμένα, είχε ερωτευτεί και χωρίσει δύο φορές σε δύο μήνες και ο τελευταίος ήταν ένας επιχειρηματίας από τη Λευκάδα.

Survivor 5: Η προηγούμενη σχέση της Κάτιας και ο χωρισμός... fast track

Πρόκειται για τον Σπύρο Καλαφάτη, ο οποίος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σολάριουμ αλλά και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Λευκάδα. Η σχέση αυτή ήρθε μετά τον Κωνσταντίνο Χωρινό, που είχε τη θέση του... Κωνσταντόπουλου ως το αγόρι της, ενώ ήταν στο Survivor, αλλά και με τον Καλαφάτη δεν κράτησε πολύ.

Οι δυο τους πέρασαν κάποιες στιγμές μόνοι τους αλλά... μετά από λίγο συνειδητοποίησαν πως δεν υπάρχει κοινή γραμμή, δεν υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και... τράβηξαν λοιπόν μια κόκκινη γραμμή.

Το ρεπορτάζ είχε παρουσιάσει πέρυσι τέτοια εποχή στο «Love it» η Έφη Εκίζογλου και, με κάποιο τρόπο, μας είχε προϊδεάσει για το τι θα έκανε σε επόμενη σχέση της η Κάτια...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share