Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/05: Μετά τον Εμμανουήλ, αποχωρεί και η Βρισηίδα! Η κίνηση του Ατζούν που το πρόδωσε

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

25 Μαΐου 2022 09:36
Survivor spoiler 25/05: Μετά τον Εμμανουήλ, αποχωρεί και η Βρισηίδα! Η κίνηση του Ατζούν που το πρόδωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 25/05: Έχοντας χρόνια εμπειρίας από τα Survivors καταλαβαίνουμε τι θέλει να κάνει ο Ατζούν με κάθε του κίνηση!

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πως θα φύγουν κατά σειρά οι Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έτσι σας αποκαλύπτουμε και τώρα πως η επόμενη που έχει σειρά είναι η Βρισηίδα και ίσως στη συνέχεια και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι κινήσεις του Τούρκου προδίδουν πάντα τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν! Έτσι θα γίνει και τώρα. Τι θα δούμε σήμερα; Ξαφνικά ο έρωτας του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου να... τελειώνει! Ο λόγος; Πως έρχεται το ατομικό Survivor και πρέπει σιγά σιγά οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες να αποχωρήσουν! Ποιοι είναι αυτοί; Σε πρώτη φάση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και στην συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Κάτι μας λέει λοιπόν πως ο τσακωμός των δύο τελευταίων, πάνω που ήταν μέσα στα μέλια, μόνο τυχαίος δεν ήταν. Πρόβλεψή μας; Πως την επόμενη εβδομάδα η Βρισηίδα Ανδριώτου θα βρεθεί στον τάκο απέναντι σε δυνατούς παίκτες και θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Εκτός και αν έχουμε κάποια ανατροπή με... Νίκο Γιάννη και πάει η αποχώρησή της μια εβδομάδα πίσω.

Πάντως οι μέρες της στο ριάλιτι είναι μετρημένες και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην Ελλάδα. Όπως σας τα λέμε. Η εμπειρία μας από τα Survivors μας οδηγούν σ' αυτό το συμπέρασμα. Και ο Ατζούν μόνο τυχαία δεν κάνει ότι κάνει... Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share