Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Με σκορ 10-3

24 Μαΐου 2022 23:36
Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρόλο που αρκετοί παίχτες του Survivor 5, ξύπνησαν άρρωστοι στο σημερινό 24/05 επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να αγωνιστούν, έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό σήμερα, καθώς θα είναι ένα ολόκληρο τραπέζι.

Ο αγώνας επάθλου έληξε και νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoiler του Athensmagazine.gr.

Δείτε εδώ την ομάδα που κέρδισε

Survivor 5: Τα "καρφιά" του Μαρτίκα στον Εμμανουήλ - "Νομίζεις ότι θα φτάσεις τελικό;"

Το σημερινό 24/04 επεισόδιο του Survivor 5, ξεκίνησε με την έντονη λογομαχία μεταξύ του Άρη και της Στέλλας και συνεχίστηκε με τα καρφιά του Σπύρου Μαρτίκα κατά του Εμμανουήλ.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος ανέφερε πως ο Εμμανουήλ, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου για το παιχνίδι, ενώ θεωρεί ότι αγωνιστικά δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στη συνέχεια. Ενώ, δεν θεωρεί ότι θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό.

"Έχεις μείνει περισσότερο από όσο μπορούσες να μείνεις. Δε ξέρω αν είναι το στυλ σου αυτό το παιχνίδι. Αν ερχόσουν από την πρώτη μέρα, ίσως να μην άντεχες ούτε μία βδομάδα. Δε ξέρω αν μπορείς να ανταποκριθείς. Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να φτάσεις τελικό", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ τα καρφιά του Μαρτίκα στον Εμμανούηλ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share