Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

Βόμβα μεγατόνων!

24 Μαΐου 2022 21:03
Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το athensmagazine.gr και έχει να κάνει με το Survivor All Star και όχι με το Survivor 5!

Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο το συγκεκριμένο άρθρο αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη και τις επαφές που έχει ο πρώην παίκτης του ριάλιτι με τον Ατζούν σχετικά με το Survivor All Star.

Μπορεί ο Γιώργος Κατσαούνης να έφυγε κακήν κακώς από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο φέτος, όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει εξαιρετική σχέση. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αφού και ο Γιώργος ήθελε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους και ο Τούρκος βγήκε από την άσχημη θέση. Όμως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι μια από τις επιλογές του Ατζούν για το Survivor All Star.

Survivor spoiler: Βόμβα! Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης!

Είναι γνωστό πως την επόμενη χρονιά ο Ατζούν θέλει να διοργανώσει το Survivor All Star με Έλληνες παίκτες, που θα αφορά παιδιά που πήραν μέρος και στα πέντε Survivor, από το 2017 μέχρι και σήμερα! Η αλήθεια είναι πως το Survivor All Star δεν παίρνει άλλη αναβολή καθώς παίκτες που πήραν μέρος στο Survivor 1, το 2017, μεγαλώνουν αρκετά και δεν θα μπορούν αργότερα να δώσουν το παρόν.

Πάντως από το τελευταίο Survivor ο Ατζούν θέλει τον Γιώργο Κατσαούνη μέσα αφού θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που θα φέρει ταραχή στην ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, που σε καμία περίπτωση δεν αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και αυτό είναι και το τελευταίο που απασχολεί τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ακόμα και τσάμπα.

Σημειώστε λοιπόν πως ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ψηλά στη λίστα του Ατζούν από το Survivor 5 για το Survivor All Star και στην ίδια λίστα είναι και ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και ο... Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος έχει αφήσει κι αυτός κάτι στη μέση. Αυτά είναι τα ονόματα από το τελευταίο Survivor που, προς το παρόν, θέλει ο Τούρκος παραγωγός στην All Star έκδοση του ριάλιτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share