Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Η «μπηχτή» της Αντωνά στην Σοφιάννα - «Το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε...»

Η κοινή τηλεοπτική συνάντησή τους

24 Μαΐου 2022 11:11
Survivor 5: Η «μπηχτή» της Αντωνά στην Σοφιάννα - «Το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Σοφιάννα Αβραμάκη το πρωί της Τρίτης 24/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Αυτή η εμφάνιση αναμένεται να συζητηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, οι οποίες έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ ισχυρίστηκε πως υπάρχει φλερτ ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, διέψευσε αμέσως τα όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ενώ είχε αποκαλύψει πως η πρώτη κοπέλα με την οποία επικοινώνησε μετά την αποχώρησή της, ήταν η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά.

Η «μπηχτή» της Αντωνά στην Σοφιάννα

Η Μπέττυ Μαγγίρα καλωσόρισε τη Σοφιάννα Αβραμάκη στο πάνελ της με την Μαρία Αντωνά να σχολιάζει: «Πάντως είσαι γυναίκα φωτιά, έχει φύγει από το παιχνίδι αλλά το σημάδι σου εκεί έχει μείνει, ακόμα σε συζητάνε».

Survivor 5: «Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν...» - Ανάρτηση «φωτιά» Σοφιάννας Αβραμάκη (photo)

Survivor 5: Σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/4 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor και στην μοναδική εμπειρία που έζησε. Ενώ, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας για το Survivor 5

«Πέρασε κιόλας μισός μήνας από την αποχώρηση μου από το #survivor .. αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που έζησα, μακάρι να είχαν όλοι τη δυνατότητα να το ζήσουν.. Ήταν ένα μάθημα ζωής που μου δίδαξε όλα αυτά που στην έξω ζωή θεωρείς δεδομένα και πολλές φορές στέκεσαι αχάριστος απέναντι τους όταν τα έχεις..

Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν όλα διαφορετικό νοημα.. Μια μπουκιά φαγητό, μια αγκαλιά, ένα λεπτό επικοινωνίας με οικογένεια και φίλους, ήταν αρκετά για να είσαι ευτυχισμένος..

Μια φίλη μου είπε «Οποίος κοιτάζει έξω ονειρεύεται, οποίος κοιτάζει μέσα ξυπνάει».. Αισθάνομαι, λοιπόν, περήφανη για τον εαυτό μου, αυτόν που διατήρησα αυθεντικό και αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες..

Ανακάλυψα ποια είναι η Σοφιανα, τι θέλει και τι μπορεί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε κ κατόρθωσα να φτάσω τόσο μακριά σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.. Να θέτετε στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να θυμόσαστε ότι η δύναμη της ψυχής σας και το πάθος θα σας οδηγήσουν στην κατάκτησή τους!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. »

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share