Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

24 Μαΐου 2022 09:01
Survivor spoiler 24/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια νέα συνθήκη μας παρουσιάστηκε στο Survivor 5, με την παραγωγή να αποφασίζει, ίσως για συγκεκριμένους λόγους, να τεθούν σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση μόλις δύο παίκτες, με το τηλεοπτικό κοινό να οφείλει να αποφασίσει ποιος θα είναι εκείνος, που θα μπει στην τελική δεκάδα.

Και αφού μιλάμε για δεκάδα, αυτό σημαίνει πως έχουμε λίγο ακόμη καιρό μπροστά μας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία, μέχρι να φτάσουμε στον τελικό του Γαλατσίου, στον οποίο θα μάθουμε και ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με όλη τη δόξα της δημοσιότητας, που έχει ήδη αποκτήσει ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Μέχρι τότε, βέβαια, υπάρχει ακόμη ένα μικρό χρονικό διάστημα ενός μήνα περίπου, όπου οι παίκτες οφείλουν να «σφίξουν δόντια» και να παραμείνουν, ώστε να ελπίζουν πως θα είναι εκείνοι, που θα «κόψουν» πρώτοι το «νήμα» του νικητή, έστω κι αν στο τέλος μονάχα ένας θα καταφέρει να πάρει το μεγάλο έπαθλο του νικητή.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Για να φτάσουμε εκεί, πάντως, ξεκινάμε με έναν άλλον αγώνα επάθλου, που δεν είναι άλλο από το φαγητό, το οποίο οι παίκτες των δύο ομάδων χρειάζονται όσο τίποτε άλλο, για να συνεχίσουν λίγο ακόμη στο νησί, με όσες δυνάμεις μπορεί να τους έχουν απομείνει. Και η αλήθεια είναι, ότι ο στίβος μάχης θα καταφέρει να τους κάνει να... λιώσουν τα γέλια, πέρα από όσες ίντριγκες δημιουργηθούν.

Ποια ομάδα, όμως, θα φτάσει στην νίκη; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα που υπεραριθμεί, έχει τον Σοϊλέδη και την ανάγκη αντίδρασης, ύστερα από την χαμένη ασυλία, είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο, αν και σύντομα θα επανέλθουμε με ενημερωμένο spoiler.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share