Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 23/05: Τελειώνει από το Survivor 5 η Μαίη Εμμανουηλίδου; Το τελεσίγραφο της παραγωγής στην πρωταθλήτρια

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Μαΐου 2022 14:29
Survivor spoiler 23/05: Τελειώνει από το Survivor 5 η Μαίη Εμμανουηλίδου; Το τελεσίγραφο της παραγωγής στην πρωταθλήτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 φτάνει σιγά σιγά στο φινάλε του, με τους ένδεκα παίκτες που έχουν απομείνει να παλεύουν για τον τίτλο του απόλυτου επιζώντα, πραγματοποιώντας ένα επίτευγμα σπουδαίο, ακόμη και σε συνθήκες σχετικά προστατευόμενες λόγω της εγγύησης της παραγωγής.

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε, που μπήκαν οι πρώτοι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης, βιώνοντας αρκετά δύσκολες συνθήκες και μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή, που γνώριζαν, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι μόνο η διαδικασία της επιβίωσης και τα αγωνίσματα στην «εξίσωση», μα συνάμα η ίντριγκα και... τα πάθη μεταξύ τους, με όποιο τρόπο κι αν εκφράζονται.

Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί, πάντως, να περνά πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα έναντι του ριάλιτι, ωστόσο κι αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς κάθε παίκτης πρέπει να μπορεί να είναι υγιής και να αγωνίζεται, ώστε να παραμείνει. Και δεν είναι λίγοι έως τώρα σε όλους τους κύκλους εκείνοι, που δεν άντεξαν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, άλλοι εξαρχής αδύναμοι και άλλοι αρκετά υποσχόμενοι για μια σημαντική διάκριση.

Survivor spoiler: «Σφίγγει τα δόντια» η Μαίη αλλά...

Μία εξ αυτών θα μπορούσε να είναι και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου. Η πρωταθλήτρια της κωπηλασίας έχει εσχάτως πρόβλημα στην κοιλιά της, το οποίο και την ανάγκασε να βρεθεί στο νοσοκομείο, γυρίζοντας μεν στο συμβούλιο στο χθεσινό (22/5) επεισόδιο, αλλά μην αποκλείοντας να διακομιστεί και πάλι.

Το θέμα της μοιάζει σε αυτή την περίοδο να είναι σοβαρό και αρχίζει να «φουντώνει» η κουβέντα για το αν πρέπει να αποχωρήσει για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους. Η παραγωγή, μάλιστα, πλησίασε την ίδια τη Μαίη λέγοντάς της, ότι τα χρονικά περιθώρια μέχρι το τέλος του ριάλιτι είναι μικρά, άρα και τα αντίστοιχα για να την περιμένουν να αναρρώσει.

Κάπως έτσι, της έδωσαν ένα... τελεσίγραφο αποχώρησης από το ριάλιτι, με τη Μαίη να προσπαθεί να «σφίξει τα δόντια». Το αν θα τα καταφέρει, θα φανεί σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share