Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/05: Θα πλαντάξουν! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα κάνει 2 παίκτες να βάλουν τα κλάματα!

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

23 Μαΐου 2022 11:05
Survivor spoiler 23/05: Θα πλαντάξουν! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που θα κάνει 2 παίκτες να βάλουν τα κλάματα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 23/05: Μια άσχημη αλλά λίγο πολύ αναμενόμενη εξέλιξη περίμενε δύο από τους παίκτες του Survivor 5, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός σήμερα θα ανακοινώσει τους 4 παίκτες που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα. Ο ένας είναι γνωστός από χτες και πρόκειται για τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ οι άλλοι θα είναι οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Στάθης Σχίζας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως είναι λογικό μόλις γίνει γνωστό ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, τα δύο παιδιά θα λυγίσουν!

Όπως δηλώνουν ανοικτά είναι σε σχέση εδώ και μερικές μέρες και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χωριστούν, αφού φοβούνται πως δεν θα αντέξει ο έρωτας αν μείνουν μακριά. Η αλήθεια είναι πως βάση στατιστικής έχουν 50% πιθανότητες να χωριστούν από αύριο, κάτι που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται.

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει πως το φαβορί για αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, χωρίς όμως δεν αποκλείουμε πως η Βρισηίδα μπορεί να βρεθεί στη θέση του. Θα είναι μια εξέλιξη που θα φέρει ανατροπές και σίγουρα θα είναι κάτι που θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστον για μια μέρα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου (23/05) του Survivor 5:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share