Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

23 Μαΐου 2022 08:13
Survivor spoiler 23/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Βρισκόμαστε λίγο πριν από το τέλος σε ένα Survivor 5, που όμοιό του κανένα ριάλιτι δεν έχει συναντήσει τόσο μεγάλη ίντριγκα, διαμάχες, έριδες και πολλά ακόμη, που κάθε άλλο παρά παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικότητας το καθιστούν, έστω κι αν το κουτσομπολιό θα μπορούσε να είναι όντως το εθνικό μας άθλημα.

Οι δύο ομάδες δε σταματούν, κυρίως στο εσωτερικό τους, να επιχειρούν να κάνουν το δικό τους... ξεσκαρτάρισμα, αφού δεν αργεί η στιγμή, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως το παιχνίδι θα γίνει ατομικό. Έχουν μείνει 11 όλοι κι όλοι, άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή και σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε το ποια είναι η τελική δεκάδα, οπότε οριστικά έχουμε περάσει στην τελική ευθεία του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ.

Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο δραματική, με κάθε παίκτη ξεχωριστά να επιχειρεί να επιβιώσει μόνος τους επί της ουσίας, ώστε να φτάσει μέχρι την τελική φάση του Γαλατσίου, όπου περνούν ουσιαστικά τέσσερις, βαίνοντας προς το μεγάλο τελικό μπροστά σε ένα κοινό, που εδώ και χρόνια παραμένει φανατικό για το ριάλιτι επιβίωσης και αναμένει αυτές τις στιγμές.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Μέχρι τότε, ωστόσο, έχουμε λίγο δρόμο ακόμη και είμαστε κοντά στο να μάθουμε τους 10, που θα απομείνουν στο παιχνίδι. Και για αυτό το λόγο, σήμερα (23/5) παίζεται η δεύτερη ασυλία ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα, με τη δεύτερη να είναι με την πλάτη στον τοίχο λόγω της προηγούμενης ήττας και να ψάχνει να βάλει και την άλλη στο παιχνίδι.

Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τελικά θα τα καταφέρει, αφού φαίνεται πως η δεύτερη ασυλία «βάφεται» κόκκινη. Προς το παρόν δεν έχουμε οριστική πληροφόρηση, αλλά θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με νεότερα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share