Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Survivor trailer 23/05: «Τις τελευταίες μέρες ο Άρης...» - Καταγγελία «βόμβα» για Σοϊλέδη μπροστά στον Λιανό!

Ξεσκεπάζεται ο πραγματικός του χαρακτήρας!

23 Μαΐου 2022 07:28
Survivor trailer 23/05: «Τις τελευταίες μέρες ο Άρης...» - Καταγγελία «βόμβα» για Σοϊλέδη μπροστά στον Λιανό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Νέες μεγάλες εξελίξεις έρχονται στο Survivor 5, με τους παίκτες των δύο ομάδων να το... ρίχνουν στους «εμφυλίους» και τις εσωτερικές έριδες, στην προσπάθεια να κάνουν τα δικά τους ξεκαθαρίσματα πριν από την τελική ευθεία.

Στο στόχαστρο βρίσκονται, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, με το νέο ζευγάρι να κατηγορείται πως θα κάνει οτιδήποτε μπορεί, ώστε ο πρώτος να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού η μπλε ομάδα θεωρεί πως η δεύτερη θα έχει μειωμένη απόδοση στη δεύτερη ασυλία, κάτι που και η ίδια δεν φαίνεται ιδιαίτερα να αρνείται, αφού δεν κρύβει τη λατρεία της για το πρόσωπό του.

Survivor trailer: Η «μάχη» για τη δεύτερη ασυλία και το ξεμπρόστιασμα του Σοϊλέδη

Μέσα σε αυτό το κλίμα, οι δύο πλευρές ανταγωνίζονται η μία την άλλη για μια κρίσιμη ασυλία, όπου η μπλε ομάδα δε θέλει να κινδυνεύσει να χάσει κι άλλο παίκτη, ενώ η κόκκινη επιθυμεί να τη βάλει επίσης στο παιχνίδι της αποχώρησης.

Στο συμβούλιο του νησιού, πάντως, μια καταγγελία θα έρθει εναντίον του Άρη Σοϊλέδη, με τον Γιώργο Λιανό να ακούει για την αλλαγή της στάσης του απέναντι στους φίλους του, κάτι που αρχίζει να δείχνει και τον αληθινό του χαρακτήρα ακόμη πιο έντονα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share