Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Τα «ξέρασε» όλα ο Τριαντάφυλλος: «Πήρα πάρα πολλά λεφτά, περισσότερα και από το έπαθλο» (Video)

«Ήμασταν dream team»

22 Μαΐου 2022 13:57
Survivor - Τα «ξέρασε» όλα ο Τριαντάφυλλος: «Πήρα πάρα πολλά λεφτά, περισσότερα και από το έπαθλο» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με τη “δεύτερη καριέρα” του μετά το Survivor αλλά και το ενδεχόμενο να ξανασυμμετάσχει στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Καταπέλτης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: Tο «σίχαμα» Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σπόντα για τον Απόστολο Ρουβά (Video)

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως είπε μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης έκανε το «βήμα, το παραπάνω, το πιο δυνατό» σε ό,τι αφορά την καριέρα του, γιατί τον έμαθαν άνθρωποι όλων των ηλικιών.

Στην ερώτηση ένα θα ξαναπήγαινε στο survivor, απαντά θετικά, μόνο εφόσον όμως κάνει καλή προπόνηση στο κολύμπι και το παρκούρ.

«Το φετινό survivor δεν έχει ήρωες όπως τον Σάκη, τον Άλεξ…τον Ντάφι. Εμείς ήμασταν “dream team”» δήλωσε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι, όπως δηλώνει πήρε πάρα πολλά, περισσότερα και από το έπαθλο, ενώ απαντά πως έδωσε και λεφτά στην παραγωγή με τις ψήφους του.

«Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και είπα…γιατί όχι, είναι όλα συγκυρίες» είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής

Survivor spoiler: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε...» - «Βόμβα» Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star! (Video)

Survivor spoiler 09/05: Στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», μίλησε ο Τριαντάφυλλος και είπε πολλά για το φετινό Survivor 5 αλλά πέταξε και μια βόμβα και για το Survivor All Star! Παράλληλα, ένα νέο ειδύλλιο στο «Survivor» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος επιμένει να σχολιάζει μέσα από μία ξεχωριστή στήλη όσα συμβαίνουν μέσα στο ριάλιτι.

«Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον Αλέξη Παππά με κάποιον από εκεί. Ο Αλέξης είναι παιδί μάλαμα, είναι φοβερός, είχε ευστοχία σε αυτά που έλεγε, ηταν καλός στα αγωνίσματα, ήταν Survivor», είπε αρχικά και συνέχισε ο Τριαντάφυλλος: «Όταν εγώ βρω ένα κινητό ή ένα σάντουιτς, ή κάποιον ευάλωτο να του πάρω κάτι, θα το κάνω. Ας είμαστε ειλικρινείς. Μην τρελαινόμαστε με τον Άρη. Survivor δεν είσαι; Βάλε κάποιους να τους προσέχει. Αν κάποιος το έκανε, πάει να πει ότι μπόρεσε. Ο οποιοσδήποτε θα το έκανε».

Για την σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη με τον Άρη Σοϊλέδη είπε: «Αυτά είναι μπούρδες. Δεν γίνονται και στεναχωρούν τη γυναίκα του Άρη».

Για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star: «Αν συζητήσουμε και τα βρούμε θα πήγαινα ναι γιατί όχι; Τώρα που ξέρω, για να ξαναπάω θα έκανα πολύ κολυμβητήριο και παρκούρ για να είμαι γρήγορος».



 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share