Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 22/05: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

22 Μαΐου 2022 12:55
Survivor spoiler 22/05: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 22/05: Ακόμη μια αποχώρηση θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα από το Survivor 5. Σήμερα, Κυριακή 22/05 οι δύο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και αύριο Δευτέρα 23/05 για την δεύτερη που θα καθορίσει και τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στον στίβο μάχης, όπου θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας την οποία κανείς δεν θέλει να χάσει. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον, καθώς έχουν μείνει οι πιο δυνατοί παίκτες και στις ψηφοφορίες θα επικρατεί θρίλερ, με τον Μαρτίκα όπως βλέπουμε στο trailer να κάνει μία παραδοχή «βόμβα».

Survivor spoiler για νικητή αγωνίσματος ασυλίας

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα 22/05 την πρώτη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με οριστικές και σίγουρες πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Μπλε.

Άρα, η Κόκκινη για δεύτερη εβδομάδα σερί θα έρθει στην δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν συμπαίκτη της από τους άνδρες, καθώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Survivor 5: Είναι... πολλά τα λεφτά Τάκη - Τόσα χρήματα κέρδισε ο Καραγκούνιας από το ριάλιτι επιβίωσης

Μετά από 14 εβδομάδες στο Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας έφυγε, έχοντας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Ο Τάκης με απείλησε - Όταν το ανακοίνωσα στον Σάκη...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων από τον Απόστολο Ρουβά

Στο χθεσινό συμβούλιο, ο παίκτης που επέλεξε το κοινό να αποχωρήσει από το Survivor, ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. Ο «μισθοφόρος» του reality επιβίωσης, στις 14 εβδομάδες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να αφήσει το χαρακτηριστικό σημάδι του, κυρίως λόγω των καυγάδων του και ειδικά αυτόν με τον Άρη Σοϊλέδη.

Παράλληλα όμως κατάφερε να εξασφαλίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό. Έχοντας συμφωνήσει με τον Ατζούν για αμοιβή 1.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα, θα λάβει για την παρουσία του στο Survivor 14.000 ευρώ.

Survivor 5: «Είναι ψεύτικος κι εκείνη τον κοροϊδεύει...» - Άγρια «καρφιά» του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποχώρηση

Τα «καρφιά» του έριξε για άλλη μια φορά, φεύγοντας από το Survivor 5, ο Τάκης Καραγκούνιας, με τα λόγια του να... συμπαρασύρουν όλους τους παίκτες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σχέση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως γίνονται όλα για την τηλεθέαση και πως η παίκτρια των Μπλε του είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της, ενώ σχολίασε την Ναυσικά, τον Σοϊλέδη και όχι μόνο.

Survivor 5: Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια

«Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας ψεύτικος χαρακτήρας. Το κάνουν για την τηλεθέαση γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν. Μου είπε πριν από 10 ημέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της και ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα που δεν ήθελε να τον βλέπει; Τον κορόιδευαν με την Ευρυδίκη και τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα. Εγώ έχω στόμα και λέω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ναυσικά: «Να τη ρωτήσετε πόσα κιλά μπήκε και πόσα κιλά βγήκε από το Survivor. Μετά να μιλήσουν. Καλά θα κάνει να ηρεμήσει, δεν χρειάζεται να σιγοντάρει το κουμπαράκι της».

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν.

Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα.

Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share