Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την «κάρφωσε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά με την Έλενα Κώνστα» (Video)

«Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί...»

21 Μαΐου 2022 10:59
Την «κάρφωσε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά με την Έλενα Κώνστα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια είναι σήμερα η σχέση του με την Έλενα Κώνστα, πως του φάνηκαν οι δηλώσεις που εκείνη έκανε όσα αυτός βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ενώ παραδέχτηκε πως η ευθύνη για τον χωρισμό του από την τελευταία του κοπέλα, τη Στεφανία, βαραίνει μόνο τον ίδιο.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Προτιμώ να μην κάνω σ@ξ παρά...» - Σούσουρο με την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα πράγματα. Δε μου αρέσει να χαλάνε άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της.

Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Σε ότι έχει να κάνει με την σύντροφο του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα με την οποία ήταν αντίπαλοι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Γνώριζα για την ύπαρξη της Ασημίνας, μιλάγαμε στα social media, ήξερα ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Μου ήταν από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του Survivor. O Χρήστος όταν γύρισα με ρώτησα κάποια πράγματα».

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share