Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Προτιμώ να μην κάνω σ@ξ παρά...» - Σούσουρο με την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Κλάμα...

20 Μαΐου 2022 15:00
Survivor 5: «Προτιμώ να μην κάνω σ@ξ παρά...» - Σούσουρο με την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα «αστράψει» στο νέο «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, με τον ίδιο να τα λέει... έξω από τα δόντια για όσα έγιναν στο Survivor 5.

Ο ίδιος θα βρεθεί στο εξομολογητήριο και θα πει φοβερές ατάκες. Συγκεκριμένα από απόσπασμα που προβλήθηκε, ο παρουσιαστής φαίνεται να ρωτά τον πρώην παίκτη το αν θα προτιμούσε να μην κάνει σ@ξ για 6 μήνες ή να πάει 15 μέρες με τον Βαλάντη, με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, διακοπές, και εκείνος απαντά απολαυστικά πως θα διάλεγε το πρώτο.

Survivor 5: «Γιατί ήταν χοντρό;» - Έξαλλη η Αννίτα Πάνια με τον Βαλάντη

Ο Βαλάντης συνηθίζει να πραγματοποιεί δηλώσεις, οι οποίες προκαλούν αίσθηση, με τις τοποθετήσεις του ορισμένες φορές να ξεπερνούν τα όρια, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της ατάκας, που είχε ξεστομίσει έναντι της συμπαίκτριάς του στο Survivor 5.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάθεται στον καναπέ της Αννίτας Πάνια και μιλά στην εκπομπή «Ανοιχτά» για όλους και για όλα. Ως προς το Survivor, αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και τους υπόλοιπους Survivors στον Άγιο Δομίνικο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή του από την ομάδα και την έξοδό του από το παιχνίδι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται μπροστά στην κάμερα, ότι ήθελαν να τον διώξουν επειδή ήταν δυνατός παίκτης, αν και αγωνιστικά υπήρξε από τους χειρότερους στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ και στη συμβίωση δεν ήταν ο πιο εύκολος άνθρωπος.

Όσο για την φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη; Ο Βαλάντης δεν έχει μετανιώσει, με την Πάνια να τον ρωτά αν έχει αντιληφθεί τη «βαρύτητα» όσων είπε. «Τι εννοείς ήταν χοντρό αυτό που είπα;», της απαντά, με την εκπομπή να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share