Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Ο Τάκης με απείλησε - Όταν το ανακοίνωσα στον Σάκη...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων από τον Απόστολο Ρουβά

Τα λόγια του στο πλατό του «Love it»

20 Μαΐου 2022 14:46
Survivor 5: «Ο Τάκης με απείλησε - Όταν το ανακοίνωσα στον Σάκη...» - Ορυμαγδός αποκαλύψεων από τον Απόστολο Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς υπήρξε σήμερα (20/5) αρκετά αποκαλυπτικός στο «Love it» για όσα γίνονται στο Survivor 5, με τον ίδιο να απαντά στα δριμύτατα «κατηγορώ» του Τάκη Καραγκούνια και να αναφέρεται στο πώς αντέδρασε ο Σάκης Ρουβάς, όταν του ανακοίνωσε πως θα πήγαινε Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, επίσης, αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε τους πέντε μήνες της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ εξομολογήθηκε ότι είχε φθαρεί ψυχολογικά και ήθελε να φύγει.

Survivor 5: Οι δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά στο πλατό του «Love it»

«Το πρώτο δεκαήμερο έλεγα ότι το δίμηνο είναι πολύ, με έβλεπα για μήνα. Κάποια στιγμή στην παραλία είχα βάλει τα κλάματα, μία άλλη μέρα περίμενα τον Θανάση που δεν ήταν καλά, μία άλλη μέρα πέτυχα την Ευρυδίκη τα κλαίει…», είπε αρχικά και συνέχισε για τον Σάκη Ρουβά:

«Όταν του το είπα χάρηκε. Θεωρώ ότι ξέρει τι άνθρωπος είμαι και τις δραστηριότητές μου».

Αναφορικά με τον Τάκη Καραγκούνια τόνισε: «Αποχωρείς από το παιχνίδι και μετα βίας σε χαιρετάνε ενάμησι άνθρωπος. Κάτι δεν έκανες καλά. Ο Τάκης ήταν ένας επιθετικός άνθρωπος. Εμένα προσωπικά με απείλησε αλλά δεν μπορώ να μιλήσω στον αέρα. Είναι κάτι το οποίο έχει καταγραφεί, το έχουν ακούσει 3-4 άτομα και μου το μετέφεραν. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Σίγουρα κάποιος τον προκαλούσε, δεν τα έκανε από μόνος του. Με τον Μαρτίκα υπήρχαν μεταξύ τους πολλές κόντρες. Ήταν λάθος και οι δύο, έπρεπε να δείξουν ωριμότητα. Εμένα με ενόχλησε η συμπεριφορά του ως προς εμένα, γιατί δεν του έδωσαν δικαίωμα. Ήταν επιθετική η στάση του, εγώ είδα πράγματα, αλλά είδα και από τους άλλουυς. Όλοι ξέρουμε πράγματα και το σταματάω εδώ. Καλό είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας. Εγώ δεν μετανιώνω για τίποτα, το έζησα το παιχνίδι».

«Αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι δικοί μου άνθρωποι. Είχα τεράστια ανάγκη να τους ζήσω λίγο, έχω απίστευτη ανάγκη για ξεκούραση γιατί νιώθω ότι το κορμί μου να με έχει εγκαταλείψει. Τον τελευταίο καιρό έτρεχα στα αγωνίσματα με ψυχή κυρίως και με σώμα ελάχιστα. Έχασα αρκετά κιλά, έχασα 10 κιλά. Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν εξοντωτικοί» ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι εικόνα έβγαλα προς τα έξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξεκουραστώ. Έχω δει κάποια συγκεκριμένα πράγματα από προσωπικές μου συνεντεύξεις. Η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι, εκτός του ότι ψηφίστηκα, είναι γιατί εν μέρει το εξέφρασα ότι δεν περνάω καλά και θέλω να βγω. Συναισθηματικά ήμουν πολύ πιεσμένος και φορτισμένος συναισθηματικά» συνέχισε ο Απόστολος Ρουβάς στο Love it.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share