Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 20/05: «Σκάνε» τα χαρμόσυνα - Παντρεύονται Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το Survivor 5;

Θα βάλουν... κουλούρα μετά την επιστροφή του από Άγιο Δομίνικο;

20 Μαΐου 2022 13:23
Survivor spoiler 20/05: «Σκάνε» τα χαρμόσυνα - Παντρεύονται Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πολλά πράγματα έχουμε δει στο φετινό Survivor να συμβαίνουν και ένα κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης αποτελεί και το... ερωτικό, αφού είτε μπλέκονται παίκτες μεταξύ τους είτε άλλοι μιλούν για τις σχέσεις, που τους περιμένουν εκτός παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ώρες, έχει αναδειχθεί άλλο ένα όνομα, που έχει μάλιστα σχέση με γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματία εκτός Αγίου Δομίνικου. Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Στάθη Σχίζα που, εκτός των άλλων, είναι γνώριμος και για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η σχέση τους έγινε οριστικά γνωστή μέσα από μια ανάρτηση της φίλης τους, Δήμητρας Αλεξανδράκη, με την Παναγιώταρου πια να μην το κρύβει και να αναφέρει, μάλιστα, το πόσο της λείπει ο αγαπημένος της, κάνοντας κι ένα σχόλιο, το οποίο... χτύπησε καμπάνες.

Survivor spoiler: Θα έχουμε... ευχάριστα από Στάθη και Παναγιώταρου;

Συγκεκριμένα, ερωτήθη από αρκετά ΜΜΕ, που παρέστησαν σε εκδήλωση, σχετικά με το αν θα παντρευόταν ξανά. Εκείνη δεν το απέκλεισε, απαντώντας παράλληλα στην πρώην σύζυγο του Σχίζα, και ανέφερε μάλιστα πως θα επιθυμούσε ο δεύτερος γάμος της να είναι πιο απλός από τον πρώτο.

Κάπως έτσι είναι λογικό να εγείρει απορίες, σχετικά με το αν μας περιμένει κάτι με την επιστροφή του Στάθη, ή απλώς πρόκειται για μια προσπάθεια να φανεί περισσότερο το όνομά του στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο τους, πάντως, μοιάζουν να είναι ερωτευμένοι και... στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλο, οπότε δε θα έπρεπε να αποκλείουμε κάποια πιθανή ανακοίνωση στο μέλλον, πέραν όσων γνωρίζουμε ήδη για Σοϊλέδη και Αντωνά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share