Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/05: Η απαράδεκτη ατάκα του Τάκη στην Στέλλα κατά την αποχώρηση που δεν άκουσε κανείς! «Άσε με, δεν...»

Πολλοί το είδαν, λίγοι το άκουσαν!

20 Μαΐου 2022 11:09
Survivor spoiler 20/05: Η απαράδεκτη ατάκα του Τάκη στην Στέλλα κατά την αποχώρηση που δεν άκουσε κανείς! «Άσε με, δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 20/05: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί οριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας, με το Athensmagazine.gr να σας έχει ενημερώσει από την πρώτη μέρα της εβδομάδας πως ήταν το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν αυτός που αποχωρεί τελικά από το Survivor 5 και τότε οι περισσότεροι χαμογέλασαν, ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές ανάμεσα στους παίκτες Διασήμων και Μαχητών. Ο Τάκης μέχρι την τελευταία στιγμή κράτησε μούτρα σ' όλους και αποθέωσε ΜΟΝΟ την Σταυρούλα τονίζοντας πως θα την στηρίξει έξω από το παιχνίδι ώστε να καταφέρει να είναι η μεγάλη νικήτρια των 100.000 ευρώ.

Ο Τάκης πειράχτηκε πολύ, κάτι που δεν μπορούσε να το κρύψει. Τα νεύρα και οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε στο φινάλε του παίκτη, ο οποίος όταν κλήθηκε να χαιρετήσει την ομάδα του και να αποχωρήσει δεν χαιρέτησε καθόλου τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ όταν η Στέλλα Ανδρεάδου επιχείρησε να τον πάρει αγκαλιά εκείνος της είπε «Άσε με, δεν θέλω...» και την έκανε πίσω. Όσο να ναι λίγο τραγικό για το τελευταίο αντίο....

Δείτε το συγκεκριμένο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο μετά το 03:20:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share