Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/05: Στο όριο η αποχώρηση στο Survivor 5 - Αυτή τη διαφορά ψήφων είχαν Τάκης και Μαρτίκας

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

20 Μαΐου 2022 10:40
Survivor spoiler 20/05: Στο όριο η αποχώρηση στο Survivor 5 - Αυτή τη διαφορά ψήφων είχαν Τάκης και Μαρτίκας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Άλλη μια βδομάδα αγωνίας ολοκληρώθηκε για το Survivor 5, με τον Τάκη Καραγκούνια να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης, σε μια εξέλιξη που ενθουσίασε όχι μόνο τους συμπαίκτες του σε κόκκινη και μπλε ομάδα, αλλά και το κοινό που έκανε... πάρτι στα social media.

Ο μισθοφόρος έφυγε από το παιχνίδι, έχοντας σημαδέψει τον πέμπτο του κύκλο... για τα καλά με τον οξύθυμο χαρακτήρα του και τις ίντριγκες, που δημιουργούσε, με τις δύο ομάδες να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον δουν να αποχωρεί κι αυτή να γίνεται πράξη μέσω της τηλεοπτικής ψηφοφορίας.

Ο Τάκης είχε βρεθεί υποψήφιος μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα, σε μια μεγάλη «μάχη» που δόθηκε για την παραμονή τους. Και η διαφορά, μάλιστα, κρίθηκε σε λίγες ψήφους, αναφορικά με τον Τάκη και τον Σπύρο, που ήταν οι κυριότεροι ανταγωνιστές.

Survivor spoiler: Εκεί κρίθηκε η ψηφοφορία που απομάκρυνε τον Τάκη

Η διαφορά, λοιπόν, ήταν αρκετά μικρή ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τον Στάθη να έχει πάρει σαφέστατο προβάδισμα με ένα ποσοστό 53.6%, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Κάπως έτσι, έγινε ένα ντέρμπι μεταξύ Σπύρου και Τάκη, με τον πρώτο να τα καταφέρνει.

Το... σχέδιο Μαρτίκα για ακόμη μια φορά έπιασε τόπο με ένα ποσοστό στο 26.2%, ενώ ο Τάκης είχε λίγο πιο κάτω από το 21.2%, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και να γυρίσει στην Ελλάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share