Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor 5: "Να βγάλει καμία γκομενίτσα..." - Ανελέητο "κάρφωμα" Καραγκούνια σε Μαρτίκα (video)

"Show" για μια ακόμη φορά από τον Τάκη Καραγκούνια

19 Μαΐου 2022 22:10
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Πέμπτης (19/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά το Survivor 5 όπου οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι ραγδαίες μιας και οι ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα. Μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από εκείνους όπου έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από την χθεσινή (18/5) ψηφοφορία, ο ίδιος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση κάτι που δεν το πήρε και τόσο καλά (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε). Έτσι, στις δηλώσεις που έκανε δεν δίστασε να "ρίξει" τα καρφιά του στο πρόσωπο του Σπύρου Μαρτίκα όπου κατά καιρούς τους έχουμε δει να έρχονται σε ρήξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν με κλονίζει τίποτα πλέον, ό,τι και να μου λένε όσο και να μου κάνουν, όση πίεση και να μου ασκούνε. Λόγω του νευρικού μου όπως λένε χαρακτήρα προσπαθούν συνέχεια να με δουν να φωνάζω και να γκρινιάζω.

Αν και τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, διότι είναι πολύ μεγάλες ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, αυτό που έχει καταφέρει ο Μαρτίκας να κάνει τουλάχιστον σε εμένα είναι να τον σιχαίνομαι. Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα να βγάλει καμία γκομενίτσα.»

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share