Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Μαΐου 2022 19:55
Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Φτάσαμε στο τέλος ακόμη ενός κύκλου στο Survivor 5, με έναν ακόμη παίκτη να μας αποχαιρετά και τους παίκτες να γίνονται ένδεκα στο ριάλιτι επιβίωσης και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να αναμένεται σήμερα (19/5) να προκαλέσει ταραχή για τους παίκτες.

Βρισκόμαστε, άλλωστε, στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που θα απολαύσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ και πολλά ακόμη, τα οποία μετρώνται στη δημοσιότητα, που προκύπτει τον καιρό όπου αγωνίζονται στο παιχνίδι και, φυσικά, τον καιρό που θα ακολουθήσει μετά από αυτό.

Για αυτό, άλλωστε, αφήνουν όλοι αυτοί οι παίκτες τις ζωές τους στην Ελλάδα, ευελπιστώντας πως μετά θα έχουν μια αναγνωρισιμότητα, η οποία με κάποιο τρόπο θα τους βοηθήσει στη ζωή τους, γεγονός που ίσως αποτελεί κι ένα μεγαλύτερο έπαθλο, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος, λαμβάνοντας πέρυσι ένα ποσό μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ, που πήρε επιπλέον σε όσα ήδη είχε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Σε κάθε περίπτωση, για κάποιον παίκτη το ριάλιτι θα τελειώσει το βράδυ της Πέμπτης, αλλά νωρίτερα θα έχουμε ένα έπαθλο επικοινωνίας, που για έναν εκ των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση, θα είναι και το τελευταίο πριν από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο αποχώρησης.

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε και το γεγονός, ότι η μπλε ομάδα μοιάζει να έχει πάρει... τον αέρα της κόκκινης, μετρώντας ένα «3 στα 3» από τη στιγμή, όπου έγινε η τελευταία μείξη, με τη δεύτερη να αναζητά μια αγωνιστική ανάσα εν όψει της συνέχειας, μαζί με την ευκαιρία της επικοινωνίας.

Και πράγματι, φαίνεται πως θα τα καταφέρει, καθώς σύμφωνα με την οριστική μας πληροφόρηση, η κόκκινη ομάδα θα κερδίσει στο έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο θα επανέλθουμε σύντομα με οριστική πληροφόρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share