Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Κόλαφος ο Σάββας Κάλφας - Τα "πήρε" με το ξέσπασμα της Στέλλας Ανδρεάδου (video)

Άγριο ξέσπασμα!

19 Μαΐου 2022 16:31
Survivor 5: Κόλαφος ο Σάββας Κάλφας - Τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ευτράπελα και οι εντάσεις στο Survivor 5 δεν έχουν τέλος, καθώς οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τους τον εαυτό. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/5 είδαμε την Στελλά Ανδρεάδου σε ένα πρωτοφανές για τη συμπεριφορά της ξέσπασμα, την ίδια στιγμή, που οι εντάσεις έφτασαν στο "κόκκινο".

Η παίκτρια με αφορμή την ασυλία που κέρδισε θα έπρεπε να βγάλει έναν παίκτη στον τάκο και από ξεκίνησε η πίεση στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Την σκηνή αυτή δεν άντεξε να μην σχολιάσει ο πρώην συμπαίκτης της, Σάββας Κάλφας ως καλεσμένος στο Love it την Πέμπτη 19/5, ο οποίος λυπήθηκε πάρα πολύ που είδε μια τόσο ήρεμη κοπέλα να λυγίζει.

Η αντίδραση του Σάββα Κάλφα για τα κλάματα της Στέλλας στο Survivor 5

Survivor spoiler 19/05: «Μπροστά μου θα χαμηλώνετε το κεφάλι...» - Αδιανόητη επίθεση του Τάκη σε Μαίη και Στέλλα

Survivor spoiler: Τα πνεύματα στο Survivor 5 δεν είναι δύσκολο να οξυνθούν, με τους παίκτες των δύο ομάδων, που βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό πια στην ίδια παραλία, να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή, ώστε να δημιουργήσουν ίντριγκες και να τεστάρουν την υπομονή των υπολοίπων.

Ειδικά, δε, όταν υπάρχει στην παραλία ο Τάκης Καραγκούνιας, που μπορεί να προκαλέσει καβγά από το πουθενά, οι εντάσεις είναι κάτι παραπάνω από καθημερινό φαινόμενο. Από την καλύβα και το συμβούλιο έως και τα αγωνίσματα, δε διστάζει ποτέ να ρίξει... λάδι στην φωτιά.

Μπορεί, μάλιστα, να φτάσει στα άκρα ακόμη και με παίκτριες, που δεν έχουν δώσει πολλά δικαιώματα, όπως συνέβη με τη Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία δεν άντεξε και του πέταξε ένα μπουκάλι νερό, ύστερα από όσα έλεγε.

«Μην μου φωνάζεις» ούρλιαζε η Μαίη με τον Τάκη να απαντά: «Τι έκανες ρε νούμερο; Εγώ σας φταίω πάλι; Ωραία συμπεριφορά μπράβο σου. Δείξτε ποιοι είστε. Βλέπεις πως με έκανε; Εγώ τι έκανα που με έβρεξε; Πάρε δρόμο. Πες τι μου έκανες;».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share