Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05: «Βόμβα» για τον Γιώργο Κατσαούνη - Ετοιμάζει το νέο του «βήμα» μετά το Survivor 5;

Μπαίνει σε... θεατρικά «χωράφια» ο αγρότης;

19 Μαΐου 2022 13:13
Survivor spoiler 19/05: «Βόμβα» για τον Γιώργο Κατσαούνη - Ετοιμάζει το νέο του «βήμα» μετά το Survivor 5;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Γιώργος Κατσαούνης αποτέλεσε φέτος μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του Survivor 5, με τον αγρότη να ξεχωρίζει για την ίντριγκα, που πρόσφερε, μαζί με το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά να βλέπει το ταξίδι του να τελειώνει σύντομα.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης της κόκκινης ομάδας αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω της βιαιοπραγίας του στον Τάκη Καραγκούνια, με τους κατοίκους των Φαρσάλων να τον περιμένουν και να τον υποδέχονται με τιμές ήρωα, σε ένα σκηνικό τουλάχιστο σουρεαλιστικό.

Survivor spoiler: Σε γνωστή θεατρική παράσταση ο Κατσαούνης;

Ο πρώην πια παίκτης του Survivor φαίνεται, όμως, πως είναι και αρκετά περιζήτητος, αφού μοιάζει να ετοιμάζεται για τα επόμενα «βήματά» του, καθώς δείχνει να αρέσκεται ιδιαίτερα στη δημόσια του προβολή, ευελπιστώντας να μπει και σε άλλα «χωράφια», ακόμη και τα καλλιτεχνικά.

Τις τελευταίες ώρες, συγκεκριμένα, ακούστηκε έντονα η φήμη πως μπορεί να «εισέβαλλε» στη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που θα ξεκινήσει την περιοδεία της αμέσως μετά το τέλος της προβολής της σειράς στο Mega, με τους παραγωγούς ίσως να θέλουν να αξιοποιήσουν το στυλ και την προφορά του, που ταιριάζει... γάντι στο ζητούμενο της παράστασης.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πάντως, μιλώντας στη «Super Κατερίνα», διέψευσε αυτό το ενδεχόμενο και φάνηκε, μάλιστα, αρκετά αρνητική. Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι ο Κατσαούνης πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει. Και πού ξέρεις, μπορεί να τον δούμε κάποια στιγμή σε ερωτική σκηνή σειράς με κάποια πρώην συμπαίκτριά του...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share