Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05: «Μπροστά μου θα χαμηλώνετε το κεφάλι...» - Αδιανόητη επίθεση του Τάκη σε Μαίη και Στέλλα

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

19 Μαΐου 2022 12:30
Survivor spoiler 19/05: «Μπροστά μου θα χαμηλώνετε το κεφάλι...» - Αδιανόητη επίθεση του Τάκη σε Μαίη και Στέλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πνεύματα στο Survivor 5 δεν είναι δύσκολο να οξυνθούν, με τους παίκτες των δύο ομάδων, που βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό πια στην ίδια παραλία, να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή, ώστε να δημιουργήσουν ίντριγκες και να τεστάρουν την υπομονή των υπολοίπων.

Ειδικά, δε, όταν υπάρχει στην παραλία ο Τάκης Καραγκούνιας, που μπορεί να προκαλέσει καβγά από το πουθενά, οι εντάσεις είναι κάτι παραπάνω από καθημερινό φαινόμενο. Από την καλύβα και το συμβούλιο έως και τα αγωνίσματα, δε διστάζει ποτέ να ρίξει... λάδι στην φωτιά.

Μπορεί, μάλιστα, να φτάσει στα άκρα ακόμη και με παίκτριες, που δεν έχουν δώσει πολλά δικαιώματα, όπως συνέβη με τη Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία δεν άντεξε και του πέταξε ένα μπουκάλι νερό, ύστερα από όσα έλεγε.

«Μην μου φωνάζεις» ούρλιαζε η Μαίη με τον Τάκη να απαντά: «Τι έκανες ρε νούμερο; Εγώ σας φταίω πάλι; Ωραία συμπεριφορά μπράβο σου. Δείξτε ποιοι είστε. Βλέπεις πως με έκανε; Εγώ τι έκανα που με έβρεξε; Πάρε δρόμο. Πες τι μου έκανες;».

Survivor spoiler: Η αντίδραση του Τάκη και η επίθεση σε Στέλλα και Μαίη

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, η Στέλλα Ανδρεάδου τον κατηγόρησε για την τακτική του, που δεν είναι άλλη από το να φέρνει κάθε παίκτη στα άκρα, ώστε εκείνος να του επιτεθεί, με τον Τάκη φυσικά να το αρνείται και, μετά το συμβούλιο, να «ξεσπά» εναντίον των δύο κοριτσιών.

«Τι έγινε; Σας έβαλαν τα μεγάλα αφεντικά να καθαρίσετε για αυτά, βλέποντας ότι λέω αλήθειες. Επειδή ξέρω πράγματα και για εσάς, όμως, μπροστά μου θα χαμηλώνετε το κεφάλι πριν μιλήσετε», τους είπε, για να αντιδράσουν τα κορίτσια και να του πουν πως «δε σε φοβόμαστε και άσε πια τα νταηλίκια, αφού δεν κάνεις τίποτα στο τέλος».

Ο Τάκης, τότε, κινήθηκε στο πλευρό τους και άπαντες από τις δύο ομάδες τον σταμάτησαν, τονίζοντας πως είναι ντροπή η επίθεση σε γυναίκες, με το περιστατικό να λαμβάνει εκεί τέλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share