Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05: Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο συμβούλιο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

19 Μαΐου 2022 08:39
Survivor spoiler 19/05: Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο συμβούλιο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5 και είναι ήδη στο ξενοδοχείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η κρίσιμη στιγμή έφτασε στο Survivor 5 και οι 12 παίκτες θα γίνουν ένδεκα σήμερα (19/5), με το κοινό να έχει κληθεί να αποφασίσει ποιος θα πάρει την άγουσα από το ριάλιτι επιβίωσης και, μαζί, το αεροπλάνο για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Οι ίντριγκες και οι τσακωμοί είναι, φυσικά, και πάλι στην ημερήσια διάταξη, μετά το σύντομο διάλειμμα με τους Τούρκους All Stars, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα σε αυτή την τελική ευθεία, όπου έχουμε μπει, για να φτάσουν μέχρι το Γαλάτσι και το τελικό έπαθλο.

Λίγες είναι, άλλωστε, οι εβδομάδες που έχουν μείνει μέχρι τον προγραμματισμένο τελικό, για τον οποίο μάλιστα γνωρίζουμε και πότε αναμένεται να διεξαχθεί. Οι παίκτες το γνωρίζουν και βλέπουν, ότι η υπομονή που έκαναν και η ανοχή, που επέδειξαν, στις πολύ δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, αποδίδει τους καρπούς της.

Survivor spoiler: Ο παίκτης που φεύγει από το Survivor 5

Για κάποιον, όμως, σήμερα το παιχνίδι θα φτάσει στο τέλος του, θα αναγκαστεί να... σταματήσει τη δίαιτα της καρύδας και θα χρειαστεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Μετά από μια βδομάδα, όπου η κόκκινη ομάδα έδειξε σαφή προτίμηση να φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας, τρεις είναι από την πλευρά της υποψήφιοι χωρίς κανέναν στην μπλε ομάδα.

Μαζί με το μισθοφόρο, λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας παλεύουν για την παραμονή τους στο Survivor, με το συμβούλιο, μάλιστα, όπως ενημερωνόμαστε να έχει τελειώσει εδώ και πολλές ώρες, κάτι που σημαίνει πως είναι ήδη γνωστός ο παίκτης, που φεύγει.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, μπορεί πολλοί να θεωρούν πως ο Στάθης είναι πιο αδύναμος επικοινωνιακά και δεν κάνει τόσο ριάλιτι, αλλά η ανοχή στον Τάκη φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, με τον ίδιο να αποχωρεί. Σύντομα, όμως, θα επανέλθουμε με οριστική πληροφόρηση.

Τάκης Καραγκούνιας Survivor αποχώρηση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share