Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (Video)

Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία

19 Μαΐου 2022 00:53
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Οι κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor και έτσι απόψε (18/5) βρέθηκαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή, που οι τσακωμοί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έχουν τέλος.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο χθεσινό (17/5) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα και απόψε, η κάλπη έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα. Άραγε αυτή τη φορά ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Survivor 5: «Βόμβα» Εμμανουήλ για γάμο της Βρισηίδας! «Διάβασε» το χέρι και έκανε προβλέψεις «φωτιά»

Survivor 5: Σε μια από τις σπάνιες ήρεμες στιγμές που επικρατούν στην παραλία του Άγιο Δομίνικου στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να “διαβάσει” το χέρι της Βρισηίδας Ανδριώτου δίνοντας περισσότερη βάση στα προσωπικά της ζητήματα. Ενώ, έτοιμος να «αποχωρήσει» δήλωσε ότι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Βλέπω ότι είχες μια αρκετά μεγάλη σχέση στη ζωή σου η οποία είναι καιρός που έχει τελειώσει, όχι χρόνια. Είχες έναν μεγάλο έρωτα που έχει μείνει στο μυαλό σου. Έχει τελειώσει αυτό το πράγμα αλλά εσύ τον σκέφτεσαι, και εκείνος σε σκέφτεται. Αυτή η σχέση δε θα είναι η μελλοντική σου μόνιμη σχέση όμως.

Βλέπω έναν πολύ μεγάλο έρωτα, βλέπω πάθος, βλέπω γάμο με έναν άνθρωπο που θα συνδεθεί με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Βλέπω πεντακάθαρα δυο παιδιά σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Βλέπω ότι σε πέντε μήνες με έναν χρόνο θα κάνεις μια σχέση αλλά δεν είναι η σχέση που θα κρατήσει, δεν είναι με αυτόν που θα παντρευτείς» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ στην συμπαίκτριά του η οποία παρότι είπε ότι δεν πιστεύει σε αυτά, τον άκουσε με μεγάλη προσοχή.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share