Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Έτοιμος να «αποχωρήσει» ο Καραγκούνιας - «Από την άλλη εβδομάδα θα...» (Video)

Το έχει πάρει απόφαση!

18 Μαΐου 2022 22:26
Survivor 5: Έτοιμος να «αποχωρήσει» ο Καραγκούνιας - «Από την άλλη εβδομάδα θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Μετά από τον επεισοδιακό καυγά στον Άγιο Δομίνικο σειρά είχαν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια ρίχνοντας «βόμβα»! Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να φτιάξει τη δική του καλύβα. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν το κάνει για λόγους προβολής αλλά ότι το κάνει διότι έτσι είχε πει από την αρχή.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ξεκίνησα για την καλύβα μου σήμερα να την τελειοποιήσω. Αποφάσισα να την φτιάξω δίπλα στην κόκκινη ομάδα αφού είμαι δίπλα στην κόκκινη ομάδα αλλά είμαι τελείως απομονωμένος. Θα έχω τον δικό μου χώρο και δεν θέλω να έχω καμία επαφή. Και μάλλον από την άλλη εβδομάδα θα πάρω και τα δικά μου εφόδια, τις δικές μου προμήθειες ώστε να είμαι τελείως αυτόνομος».

Survivor spoiler 19/05: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Άρη Σοϊλέδη - Μαρία Αντωνά! Η μεγάλη φήμη που έφερε το μοραίο

Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά να ετοιμάζονται για γάμο, όμως πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν ήθελαν το ζευγάρι να είχε χωρίσει λόγω απιστίας του παίκτη του Survivor. Συγκεκριμένα όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Ρουμανία με τα χρώματα της Στεάουτα δημοσιεύματα τον ήθελα να είχε απιστήσει για τα μάτια μιας ντόπιας καλλονής!

Πάμε να δούμε τι έλεγαν τα τότε δημοσιεύματα! Συγκεκριμένα το iciao.gr τον Ιούλιο του 2020 είχε δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο: «Η σχέση τους μετρούσε δυόμισι χρόνια και μέρα με τη μέρα ο έρωτάς τους δυνάμωνε. Ο λόγος για τη συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», Μαρία Αντωνά, και τον ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη.

Ο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε ομάδα της Ρουμανίας, μαγεύτηκε από την πρώτη στιγμή από την όμορφη δημοσιογράφο, αλλά και εκείνη γοητεύτηκε από εκείνον. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Άρης από την αρχή της γνωριμίας τους αγωνιζόταν σε ομάδες μακριά από την Αθήνα είχε ως αποτέλεσμα να μη θεωρήσουν ποτέ πρόβλημα το θέμα της απόστασης. Φίλοι τους ανέφεραν ότι η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή και ότι η Μαρία και ο Αρης από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Το μυστικό της σχέσης τους ήταν ότι δεν στανατούσαν να κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον και να επικοινωνούν με κάθε τρόπο. Και στους δύο αρέσουν πολύ τα ταξίδια και, όταν έβρισκαν ευκαιρία, επιδιώκοεπιδίωκανυν να ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο. Οι δύο ερωτευμένοι στο τέλος Δεκεμβρίου είχαν ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και αποχαιρέτησαν τη χρονιά με τον πιο θεαματικό τρόπο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι τελείωσαν πλέον, καθώς κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στ΄ αυτιά της Μαρίας Αντωνά, ήταν αυτές που έφεραν και το τέλος. Πληροφορίες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει έρθει πολύ κοντά με μια πανέμορφη Ρουμάνα…

Survivor spoiler 19/05: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Άρη Σοϊλέδη - Μαρία Αντωνά! Η μεγάλη φήμη που έφερε το μοραίο

“Ποτέ μία σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη”

“Ποτέ μία σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν και σχέσεις στις οποίες δεν υπάρχει απόσταση, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Εμείς το προσπαθούμε πολύ. Εγώ συνήθως τα Σαββατοκύριακα είμαι στο Βουκουρέστι, όταν ο Άρης δεν έχει αγώνες.

Κι εκείνος, όταν έχει άδεια, έρχεται στην Αθήνα”, έλεγε πριν από λίγο καιρό η Μαρία Αντωνά για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, μια σχέση που τελικά όμως δεν άντεξε στην απόσταση. Κι αυτό διότι και οι δύο τους περίμεναν την πολυπόθητη μεταγραφή που δεν ήρθε και μοιραία η απόσταση μπήκε τελικά ανάμεσά τους.

Η απόσταση και μια γυναίκα από τη Ρουμανία, τη χώρα στην οποία ζει και παίζει μπάλα ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια. “Σκέφτομαι πάρα πολύ το μέλλον. Πώς θα γίνει, δηλαδή, να είμαστε μαζί στην καθημερινότητά μας. Βρίσκομαι σε ηλικία που και η προοπτική του γάμου είναι ανοιχτή και η προοπτική του παιδιού. Με ενδιαφέρουν αυτά τώρα και τα συζητάμε με τον Άρη.

Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα, γιατί εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ καλά. Υπάρχει η πρόθεση και από τους δυο μας”, έλεγε η συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε και όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν το χωρισμό τους οριστικό»!

Φυσικά πλέον το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ και ετοιμάζεται για τον γάμο του, μόλις ο Άρης Σοϊλέδης επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor στην Ελλάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share