Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν...» - Ανάρτηση «φωτιά» Σοφιάννας Αβραμάκη (photo)

Ο απολογισμός της πρώην παίκτριας του ριάλιτι

18 Μαΐου 2022 19:21
Survivor 5: «Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν...» - Ανάρτηση «φωτιά» Σοφιάννας Αβραμάκη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 18/4 η Σοφιάνα Αβραμάκη. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor και στην μοναδική εμπειρία που έζησε. Ενώ, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Σοφιάνας για το Survivor 5

«Πέρασε κιόλας μισός μήνας από την αποχώρηση μου από το #survivor .. αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που έζησα, μακάρι να είχαν όλοι τη δυνατότητα να το ζήσουν.. Ήταν ένα μάθημα ζωής που μου δίδαξε όλα αυτά που στην έξω ζωή θεωρείς δεδομένα και πολλές φορές στέκεσαι αχάριστος απέναντι τους όταν τα έχεις..

Μέσα στο παιχνίδι απέκτησαν όλα διαφορετικό νοημα.. Μια μπουκιά φαγητό, μια αγκαλιά, ένα λεπτό επικοινωνίας με οικογένεια και φίλους, ήταν αρκετά για να είσαι ευτυχισμένος..

Μια φίλη μου είπε «Οποίος κοιτάζει έξω ονειρεύεται, οποίος κοιτάζει μέσα ξυπνάει».. Αισθάνομαι, λοιπόν, περήφανη για τον εαυτό μου, αυτόν που διατήρησα αυθεντικό και αναλλοίωτο από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες..

Ανακάλυψα ποια είναι η Σοφιανα, τι θέλει και τι μπορεί!
Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε κ κατόρθωσα να φτάσω τόσο μακριά σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.. Να θέτετε στόχους, να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να θυμόσαστε ότι η δύναμη της ψυχής σας και το πάθος θα σας οδηγήσουν στην κατάκτησή τους!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. »

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share