Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αποκάλυψε τους 4 παίκτες που θέλει να δει στον τελικό (Video)

Τι άλλο δήλωσε για το ριάλιτι;

18 Μαΐου 2022 14:48
Survivor 5 - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αποκάλυψε τους 4 παίκτες που θέλει να δει στον τελικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, για λόγους υγείας και σήμερα το απόγευμα, η πρώην παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα, μέχρι τότε όμως η εκπομπή Love Ιt την Τρίτη 17/5 έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την οικειοθελή αποχώρηση. Επίσης, μια τρομερή αποκάλυψη έφερε στο φως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το Survivor!

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, η πρώην, πλέον, παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Άρη-Στάθη-Νίκο-Σταυρούλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share