Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Τρέλανε την Ναυσικά ο Πηλαδάκης - Η έκπληξη με πρώην παίκτη του ριάλιτι

Με παθιασμένο φιλί η υποδοχή της!

18 Μαΐου 2022 14:35
Survivor 5: Τρέλανε την Ναυσικά ο Πηλαδάκης - Η έκπληξη με πρώην παίκτη του ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γύρισε στην Ελλάδα γεμάτη χαρά για την επιστροφή στην χώρα, έχοντας αποχωρήσει λίγο νωρίτερα από το Survivor 5 για λόγους υγείας.

Ο σύντροφός της και άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, υποδέχτηκε την 28χρονη ηθοποιό/μοντέλο με ένα ζεστό φιλί, αλλά και ένα πάρτι-έκπληξη, στο οποίο ήταν παρόντες πολλοί φίλοι του ζεύγους.

Μεταξύ αυτών ήταν ο Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου, η Μαρία Καλάβρια, η Υβόννη Μπόσνιακ και άλλοι, με την Ναυσικά να πραγματοποιεί και τις πρώτες της δηλώσεις.

Survivor spoiler 11/05: Κανένα πρόβλημα υγείας! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Ναυσικά! Η κρυφή συμφωνία

Survivor spoiler 11/05: Σαν βόμβα έσκασε το πρωί της Τρίτης η αποκάλυψη του Athensmagazine.gr πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 5!

Πρώτα εδώ σας ενημερώσαμε για την εξέλιξη αυτή και λίγες ώρες μετά σας το επιβεβαιώσαμε και φυσικά έπαιξε παντού η είδηση σαν αποκλειστικό άλλων sites και σελίδων! Αμ δε... Το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει και σας έχει το παρασκήνιο! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποχωρεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το Survivor;

Η αλήθεια είναι πως αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως η Ναυσικά θα αποχωρούσε στο χθεσινό επεισόδιο, όμως ο Ατζούν ήθελε να την κρατήσει μέσα για μια ακόμα ημέρα. Ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σκέφτεται να μην έχει κανονική αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, μετά και την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη!

Αυτό είναι κάτι το οποίο θα γνωρίζουμε οριστικά μέσα στην ημέρα και θα σας μεταφέρουμε εξελίξεις! Προς το παρόν δεν αλλάζει κάτι και το βράδυ θα δούμε τόσο την Ναυσικά, όσο και τον Απόστολο να αποχωρούν παρέα! Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Ναυσικά;

Survivor spoiler 11/05: Κανένα πρόβλημα υγείας! Αυτός είναι ο λόγος που φεύγει η Ναυσικά! Η κρυφή συμφωνία

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως εξ' αρχής υπήρχε ρήτρα ανάμεσα στις δύο πλευρές που έλεγε πως μετά την ένωση η Ναυσικά θα έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor όποτε εκείνη ήθελε, χωρίς να πληρώνει ρήτρες και χωρίς να δεχτεί πιέσεις! Σ' αυτό φυσικά και βοήθησαν οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τον σύντροφο του μοντέλου, Κώστα Πηλαδάκη.

Εξ' αρχής λοιπόν η Ναυσικά γνώριζε πως μπορούσε μετά από ένα διάστημα να αποχωρήσει και οι περισσότεροι γνώριζαν πως αυτό θα συμβεί λίγο πριν το καλοκαίρι! Που να καθόμαστε τώρα; Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτός να είναι και ο λόγος που έδωσε ως υποψήφιο και τον Απόστολο Ρουβά, παρότι είναι κολλητοί φίλοι, ώστε να βάλει από κοινού ένα τέλος στο κεφάλαιο Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share