Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Survivor 5: «Τεμπέλης και άχρηστος...» - Καταπέλτης για τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Το σχόλιό του για τον πρώην συμπαίκτη του

18 Μαΐου 2022 11:44
Survivor 5: «Τεμπέλης και άχρηστος...» - Καταπέλτης για τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί και οι δύο να έχουν φύγει εδώ και καιρό από το Survivor 5, αλλά φαίνεται πως ο Βαλάντης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξακολουθούν να μην έχουν καλές σχέσεις, κάτι που αποκαλύπτεται ξεκάθαρα από το δεύτερο.

Στο πλατό του After Dark και στο εξομολογητήριο του, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται ονόματα που θα συζητηθούν και ιδιαίτερα αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00 καλωσορίζει τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, και η αλήθεια είναι πως έχουν να μας πουν πολλά!

Survivor 5: Η εξομολόγηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και η νέα επίθεση στον Βαλάντη

Ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μιλάνε για το πώς αντιμετώπισαν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν και περιγράφουν πώς οι «Άγριες Μέλισσες» επαναπροσδιόρισαν τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση. Διανύοντας τον τελευταίο κύκλο της σειράς, θα αποκαλύψουν στον Θέμη τις εξελίξεις του;

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο παρουσιαστής υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα, βλέποντας σιγά σιγά όλους τους πρώην συμπαίκτες του. Νοσταλγώντας τις μέρες του στο Survivor, ο Λάμπρος περιγράφει στον Θέμη την εμπειρία του, μιλάει για τη φιλία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ σχολιάζει χωρίς ενδοιασμούς τους πρώην συμπαίκτες του στο αγαπημένο παιχνίδι, «Δάγκωσε τη Γλώσσα σου».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share