Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/05: Άγριο παρασκήνιο! Πως η παραγωγή έδιωξε τον Τάκη Καραγκούνια!

Ραγδαίες αποκαλύψεις!

18 Μαΐου 2022 10:23
Survivor spoiler 18/05: Άγριο παρασκήνιο! Πως η παραγωγή έδιωξε τον Τάκη Καραγκούνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 18/05: Πολλά έχουμε ακούσει και έχουν γραφτεί για τον Τάκη Καραγκούνια και το μέλλον του στο Survivor 5.

Τι έχει συμβεί; Όπως είναι γνωστό από χτες ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, οπότε θα βρεθεί στην κάλπη μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του, καθώς και σήμερα οι μπλε κερδίζουν και 3 κόκκινοι θα βρεθούν στον τάκο!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι λίγο πολύ αναμενόμενοι καθώς οι γυναίκες δεν μπορούν να ψηφιστούν αφού είναι μόνο δύο και περισσεύουν 4 άνδρες. Από αυτούς δεν θα ψηφιστεί μόνο ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος είναι πιο κοντά με ορισμένους παίκτες και δυνατός αγωνιστικά. Αντίθετα, εκτός του Τάκη Καραγκούνια, υποψήφιοι θα είναι και οι Σπύρος Μαρτίκας (από κάλπη) και Στάθης Σχίζας (θα τον δώσει η Στέλλα με την ατομική της ασυλία)!

Survivor spoiler 18/05: Άγριο παρασκήνιο! Πως η παραγωγή έδιωξε τον Τάκη Καραγκούνια!

Τι διαπιστώνουμε; Πως ο Τάκης Καραγκούνιας μπήκε σε μια ομάδα με υποψήφιους δυνατούς παίκτες, που δεν μπορούν μάλιστα να ψηφιστούν οι γυναίκες! Διότι αν ήταν ακόμα στους μπλε θα είχε 3 γυναίκες για συμπαίκτριες οπότε θα μπορούσαν να ψηφιστούν! Εμάς όλο αυτό μας κάνει πως η παραγωγή θέλει τον... Τάκη Καραγκούνια εκτός Survivor 5, διότι μετά από πολλές ατασθαλίες δεν θέλει να... διώξει ακόμα έναν παίκτη και επιθυμεί αυτός να φύγει μέσα από την διαδικασία του κοινού.

Πάντως με αντιπάλους τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα πολύ δύσκολα ο Τάκης Καραγκούνιας θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor για μια εβδομάδα ακόμα. Είναι το μεγάλο φαβορί και περιμένουμε αύριο, μετά και την ψηφοφορία, να επιβεβαιωθεί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share