Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 18/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

18 Μαΐου 2022 08:04
Survivor spoiler 18/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο... χαμούλης στο Survivor 5, μετά το μικρό ευχάριστο διάλειμμα με ένα μεγάλο έπαθλο με τους Τούρκους All Stars, συνεχίζεται κανονικά και επανήλθαμε σε μια... κανονικότητα, που θέλει τους παίκτες του να διώξουν ένα συγκεκριμένο συμπαίκτη τους από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουμε βρει άνθρωπο, άγριο ζώο της ζούγκλας ή... δέντρο, που να μην έχει τσακωθεί ο Τάκης Καραγκούνιας. Δεν είναι, φυσικά, και ο μοναδικός υπαίτιος αυτής της τοξικής κατάστασης, που βρίσκουμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης πιο έντονα από ποτέ, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές, κάτι που φυσικά για την παραγωγή δεν είναι κάτι αρνητικό.

Το τι μηνύματα περνά η συμπεριφορά του είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά προς το παρόν το βέβαιο είναι, ότι οι υπόλοιποι θέλουν να τον βλέπουν να φεύγει από το παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να τον έχουν στα πόδια τους και πώς να τους αδικήσει κανείς, όταν ο μισθοφόρος το «χοντραίνει» και φτιάχνει μόνος του τη δική του καλύβα στην παραλία, δίνοντας κι άλλο «σόου» στο λαό.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να αποχωρήσει θα χρειαστεί να συνεργαστούν μαζί του, καθώς οι νίκες σε ασυλίες ή άλλα έπαθλα είναι σημαντικές και χρειάζεται και η δική του καλή απόδοση. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται με αυτό τον τρόπο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και η δεύτερη ασυλία πλησιάζει στο σημερινό (18/5) επεισόδιο για τις δύο ομάδες, που θα κρίνει στο τέλος της εβδομάδας ποιος θα είναι ο πρώτος που θα διώξει το κοινό, μετά την νέα μείξη τους.

Στην κόκκινη ομάδα, πάντως, θεωρούν πως πρέπει πάση θυσία να φύγει ο Τάκης και, μετά την πρώτη χαμένη ασυλία, φαίνεται πως θα δουν την μπλε ομάδα να κερδίζει και τη δεύτερη. Αυτές είναι οι πρώτες μας πληροφορίες και, μόλις γνωρίζουμε οριστικά, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share