Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/05: Πετάνε άρον άρον εκτός Survivor 5 τον Τάκη Καραγκούνια! Επιτέλους

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor!

17 Μαΐου 2022 19:28
Survivor spoiler 18/05: Πετάνε άρον άρον εκτός Survivor 5 τον Τάκη Καραγκούνια! Επιτέλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 18/05: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού σιγά σιγά βαδίζουμε προς το τέλος του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Μπορεί να είχαμε αλλαγή ομάδων, αλλαγή ημέρων προβολής του Survivor 5, μπορεί να είχαμε τρεις αποχωρήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα έχουμε αποχώρηση και αυτή την εβδομάδα.

Μπορεί αρκετοί να περιμάνετε αγώνες με τους Τούρκους όλη την εβδομάδα αλλά πέσατε έξω. Μια μείξη ήταν αρκετή, πάμε τώρα στα δικά μας! Και τι έχουν τα δικά μας; Αγώνας ασυλίας για αρχή την Τρίτη (17/05)! Μπλε και κόκκινοι με τις νέες τους συνθέσεις μπαίνουν στον στίβο μάχης με στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα.

Απόψε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, νικητές θα είναι οι μπλε και ο αρχικός υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας! Όπως οι συμπαίκτες του έχουν στόχο να τον πετάξουν άρον άρον εκτός ριάλιτι. Και τι έχουν σκεφτεί; Να βγάλουν ισχυρούς απέναντί του στην κάλπη!

Survivor spoiler 18/05: Πετάνε άρον άρον εκτός Survivor 5 τον Τάκη Καραγκούνια!

Survivor spoiler 18/05: Τον διώχνουν άρον άρον οι συμπαίκτες του! Το κόλπο

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Στέλλα Ανδρεάδου θα είναι εκείνη που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα αναδείξει ως δεύτερο υποψήφιο αύριο τον Στάθη Σχίζα, κάτι που μάλιστα θα το ζητήσει και ο ίδιος αφού είναι γνωστό πως έχει θεματάκια με τον Τάκη Καραγκούνια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα είναι... δυνατοί με στόχο να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας. Άλλωστε το σχέδιο αυτό είναι κάτι που σας έχουμε αποκαλύψει από το πρωί. Αργά ή γρόγηρα πάντως όπως έχει η κατάσταση ο Μισθοφόρος θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα ετοιμαστεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Λίγες οι ώρες του λοιπόν στον Άγιο Δομίνικο...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share