Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Κάρφωσε» Καραγκούνια και Βρισηίδα η Ναυσικά - «Είναι δύο άτομα τα οποία...» (Video)

Αποκαλύψεις για την υγεία της

17 Μαΐου 2022 13:50
Survivor 5: «Κάρφωσε» Καραγκούνια και Βρισηίδα η Ναυσικά - «Είναι δύο άτομα τα οποία...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, για λόγους υγείας και σήμερα το απόγευμα, η πρώην παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα, μέχρι τότε όμως η εκπομπή Love Ιt την Τρίτη 17/5 έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την οικειοθελή αποχώρηση. Επίσης, μια τρομερή αποκάλυψη έφερε στο φως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το Survivor!

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Survivor 5: «Βόμβα» Ανδρέα Μικρούτσικου - «Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή - Το βασίλειο του στημένου!»

Survivor 5: Τον Τζέιμς Καφετζή συνάντησαν οι κάμερες σε κοσμικό event και ρωτήθηκε για τις παραβάσεις που είδαμε πρόσφατα στο παιχνίδι επιβίωσης λέγοντας πως «όλοι έχουν τα ίδια όπλα και όποιος μπορεί κάνει κάτι παραπάνω».

Με αφορμή το θέμα, πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποκάλυψε ότι γνωρίζει από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν άμεση επικοινωνία με την παραγωγή και μάλιστα μαζί αποφασίζουν πώς θα κινηθεί η «πλοκή» των επόμενων επεισοδίων. Επίσης, «κράξιμο» έριξε και παίκτης του φετινού Survivor στον Ατζούν.

«Με τους όρους και τις συνθήκες που ζουν όλα φαίνονται θεμιτά από άποψη επιβίωσης. Από τη στάση μου πέρυσι έδειχνα μια προτίμηση στον Τζέιμς και τον Νίκο. Θα σας πω κάτι από πηγή ανθρώπου με τον οποίο δεν έχω σχέση. Όχι έχουν κινητά, υπάρχουν παίκτες που κάνουν σύσκεψη με την παραγωγή, σας το λέω εν πλήρη γνώση του τι λέω».

«Τι κανόνες και τι κινητά, όταν συσκέπτονται με την παραγωγή ποιο θα είναι το επόμενο πλάνο ή αν θα ερωτευτεί ο Μαρτίκας τη Βρισηίδα. Είναι η αποθέωση, το βασίλειο του στημένου και το λέει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοιες εκπομπές και απεχθάνομαι το στημένο».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share