Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/05: Αποβάλλεται από το ριάλιτι η Σταυρούλα! Την έπιασαν με κινητό, επικοινωνεί καθημερινά με το αγόρι της!

Αποκάλυψη σεισμός!

17 Μαΐου 2022 12:32
Survivor spoiler 17/05: Αποβάλλεται από το ριάλιτι η Σταυρούλα! Την έπιασαν με κινητό, επικοινωνεί καθημερινά με το αγόρι της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/05: Μια τρομερή αποκάλυψη φέρνει στο φως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με το Survivor 5.

Η συγκεκριμένη εκπομπή λοιπόν αποκάλυψε πως παίκτρια που βρίσκεται μέσα στο Survivor, όχι απλά έχει μιλήσει, αλλά μιλάει καθημερινά μέσω κινητού με το αγόρι της στην Ελλάδα και τις μεταφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ίδια αλλά και τους συμπαίκτες της!

Μπορεί η εκπομπή του Alpha να μην ήθελε να δώσει το όνομά της στην φόρα όμως το Athensmagazine.gr σας κάνει την αποκάλυψη. Αφού διέψευσαν πως πρόκειται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τότε ποια κοπέλα που έχει σχέση βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι; Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αφού Μαίη, Στέλλα και Βρισηίδα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν σχέση!

Survivor spoiler 17/05: Αποβάλλεται από το ριάλιτι η Σταυρούλα!

Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη παίκτρια από την πρώτη στιγμή μέσα στο παιχνίδι έχει δημιουργήσει θέματα και έχει επηρεάσει συμπαίκτες και αντιπάλους με τις αποκαλύψεις της! Δεν γίνεται λοιπόν να ΜΗΝ είναι η Σταυρούλα η παίκτρια που επικοινωνεί καθημερινά με το αγόρι της, σε αντίθεση με Άρη και Γιώργο που έγινε μόλις μια φορά.

Και αφού έφτασε αυτό στα αυτιά μας σίγουρα έχει φτάσει και στα αυτιά της παραγωγής, η οποία πρέπει να πάρει δρακόντεια μέτρα! Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά να αποβάλλει την παίκτρια από το ριάλιτι, αφού όταν ένα λάθος το κάνεις καθημερινά τότε δεν υπάρχει συγχώρεση!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share