Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/05: «Τις πουτ@νι@ς σου κοριτσάκι αλλού»! Σάλος με τον Τάκη Καραγκούνια - Ποια άρχισε να βρίζει;

Ο κακός χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

17 Μαΐου 2022 09:39
Survivor spoiler 17/05: «Τις πουτ@νι@ς σου κοριτσάκι αλλού»! Σάλος με τον Τάκη Καραγκούνια - Ποια άρχισε να βρίζει;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 17/05: Ακόμα ένα παρασκηνιακό θέμα από το Survivor 5 σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr και δημιουργεί διάφορα ερωτηματικά.

Τι συνέβη ΠΑΛΙ με τον Τάκη Καραγκούνια; Με μια παίκτρια άρχισε να βρίζεται. Ο Τάκης από την πρώτη μέρα που έχει μπει στο Survivor 5 η αλήθεια είναι πως έχει πλακωθεί μ' όλους! Μ' ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ... Εξαίρεση; Κανείς κυριολεκτικά. Είτε συμπαίκτης, είτε αντίπαλος ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δίσταζε να έρθει σε κρούση με όποιον τον νευρίαζε!

Η αλλαγή των ομάδων τον έκανε να... ξεχάσει τον Άρη Σοϊλέδη, όμως στην κόκκινη ομάδα βρήκε άλλους να ασχοληθεί! Αρχικά ήταν ο Στάθης Σχίζας, όπως σας αποκαλύψαμε χτες, και τώρα τα έβαλε με την... Βρισηίδα Ανδριώτου λόγω... Σπύρου Μαρτίκα.

Survivor spoiler 17/05

Τι και αν η Βρισηίδα δεν είναι στη δική του ομάδα, αυτό δεν τον εμπόδισε να της βάλει χέρι. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο, η Μαίη θα κατηγορήσει τον Σπύρο Μαρτίκα ότι στηρίζει ανοικτά την Βρισηίδα απέναντι στις νέες του συμπαίκτριες, κάτι που δεν ήθελε πολύ για να νευριάσει τον Τάκη Καραγκούνια.

Μόλις λοιπόν έγινε αντιληπτό αυτό, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε επίθεση στην Βρισηίδα στην παραλία, κατηγορώντας της πως πουλάει έρωτα στον Μαρτίκα για να επηρεάσει την ομάδα τους αγωνιστικά. «Εντάξει τον Μαρτίκα τον ξέρουμε, δεν περίμενα τίποτα άλλο, όμως τις πουτ@ανι@ς σου αλλού κοριτσάκι, όχι σε μάς. Δεν ξέρω τι κάνεις; Τα κάνεις όλα αυτά για να διαλύσεις την ομάδα μας και δεν θα σου περάσει», φέρεται να ήταν τα λεγόμενα του Τάκη προς την Βρισηίδα με τον τελευταία να τρελαίνεται και να αρχίσει να ουρλιάζει.

Με τα πολλά η κατάσταση ηρέμησε, με τον Άρη Σοϊλέδη να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση και την συμπαίκτριά του και τον Σπύρο Μαρτίκα να τα βάζει με τον Τάκη και να τον αποκαλεί απαράδεκτο και μισογύνη! Τρομερά πράγματα στον Άγιο Δομίνικο, για ακόμα μια φορά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share