Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Δεν κρατιούνται Βρισηίδα-Μαρτίκας - Τα πλάνα «φωτιά» με το ζευγάρι (Video)

«Κόλαση» με τις πόζες

16 Μαΐου 2022 22:46
Survivor 5: Δεν κρατιούνται Βρισηίδα-Μαρτίκας - Τα πλάνα «φωτιά» με το ζευγάρι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρησίδα Ανδριώτου να είναι ζευγάρι στο Survivor 5, η κάμερα τους συνέλαβε σε τρυφερό τετ α τετ στην καλύβα.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Επικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Έβαλε πέπλο για τον γάμο Βρισηίδας και Μαρτίκα - «Είναι όλο λάθος» (Video)

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά στην παραλία, ενώ ο σκηνοθέτης… δεν παραλείπει να αποθανατίζει πικάντικες στιγμές.

Δείτε το βίντεο

Survivor 5: Σούσουρο με Βρισηίδα και Μαρτίκα - Ο Απόστολος Ρουβάς ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι (Video)

Survivor 5: Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει ότι είχε κατακοκκινίσει.

Ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε στην εκπομπή, Love It και αναφέρθηκε στη… σχέση των δύο παικτών.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 16/05: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα!

«Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά όντως μεταξύ τους συμβαίνει κάτι. Αν όντως βλέπουν κάτι πέρα από αυτό. Αν όντως υπάρχει, καλά κάνουν τα παιδιά, ελευθέρα είναι τα παιδιά και δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι θα κάνει κάποιος.

Αν πάλι το κάνουν για στρατηγικούς λόγους, πάλι καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share