Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Έξαλλος με τον Καραγκούνια - «Άντε γεια Τάκη, δεν σε βλέπω καν» (Video)

Καβάλησε το καλάμι

16 Μαΐου 2022 22:15
Survivor 5 - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Έξαλλος με τον Καραγκούνια - «Άντε γεια Τάκη, δεν σε βλέπω καν» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Στο αγώνισμα της Κυριακής στο Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η μπλε ομάδα κέρδισαν τους την κόκκινη ομάδα και τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο πρώτος μάλιστα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και μάλιστα εμφανίστηκε ανεβασμένος στην κάμερα.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Αν μπορούσαν και οι άλλοι...» - Καλύπτει και μετά την αποχώρηση τον Σοϊλέδη ο Απόστολος Ρουβάς

«Έφερα δύο αναπάντεχες νίκες, όπου δεν τις περίμενε κανείς σίγουρα, όπως ο Τάλα κι ο Τάκης. Περίμενε κανείς ότι θα κερδίσω τον καλύτερο κι άχαστο παίκτη του Survivor, τον Τάλα; Όχι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν θα ξεχάσω όμως τα λόγια του Τάκη στο συμβούλιο.

Φίλε άραξε την πέτσα σου, χαλάρωσε γιατί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με το που τον επέλεξες στο χθεσινό αγώνισμα, στο καπάκι έφερε τη νίκη και δεν σε βλέπω καν. Άντε γεια, δεν σε βλέπω καν. Άρχισαν να του φταίνε όλα κι έλεγε ότι χτύπησε στο πόδι του. Γενικά όταν χάνει ο Τάκης χτυπιέται και του φταίνε τα πάντα. Αλλά έχασε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ κι αυτό θα το θυμάται για πάντα» ανέφερε ο Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5 - Επικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Έβαλε πέπλο για τον γάμο Βρισηίδας και Μαρτίκα - «Είναι όλο λάθος» (Video)

Με το δικό του ύφος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πλέον δίνει άλλο τόνο στο Survivor 5. Αυτή τη φορά αποφάσισε να σχολιάσει τη σχέση της Βρισηίδας με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Χωρίς να χάνει χρόνο από τα σχόλια που είχε κάνει για Άρη και Σοφιάνα, ο αμφιλεγόμενος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρήκε νέο ειδύλλιο να ασχολείται.

Μάλιστα δε δίστασε να βάλει για πέπλο για τον επικείμενο «γάμο» τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share