Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

16 Μαΐου 2022 19:54
Survivor spoiler 16/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μια από τις στιγμές, που περιμέναμε στο Survivor 5, έχει φτάσει πια, αφού οι Έλληνες επιζώντες θα συναντήσουν τους αντίστοιχους της Τουρκίας, και μάλιστα με... αέρα All Star από την πλευρά των γειτόνων μας.

Η ετήσια συνάντηση με τους παίκτες από το τουρκικό Survivor έχει πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είτε παίζουμε αντίπαλοι είτε ανάλογα με τα χρώματα των δύο ομάδων, μετράμε τις δυνάμεις μας απέναντί τους, αν και η αλήθεια είναι πως εμείς είμαστε περισσότερο... για ριάλιτι.

Όπως φάνηκε από το trailer του σημερινού (16/5) επεισοδίου, οι Έλληνες και οι Τούρκοι θα τεθούν αντιμέτωποι ανάλογα με τα χρώματα των ομάδων, που σημαίνει πως Έλληνες και Τούρκοι με μπλε χρώματα, όπως αντίστοιχα και για τα κόκκινα, θα παίξουν μαζί, με φόντο ένα τεράστιο έπαθλο με πάρτι θεματικό σε βίλα από τον Ατζούν. Δεν το λες και λίγο και... καλύτερα κιόλας που δεν παίζουμε αντίπαλοι, ειδικά με τους All Stars τους, καθώς αγωνιστικά η διαφορά είναι χαώδης.

Survivor spoiler: Έλληνες και Τούρκοι τα λένε, ένας όμως κερδίζει

Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση αυτή είναι αρκετά ιδιαίτερη και είναι βέβαιο, ότι το τηλεοπτικό κοινό θα την παρακολουθήσει, καθώς μαζί με το πάρτι της ένωσης είναι από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα. Οι παίκτες, βέβαια, επικεντρώνονται από την πλευρά τους στο έπαθλο, έτοιμοι να περάσουν στιγμές, που θα τις διηγούνται με νοσταλγία, γυρίζοντας στην Ελλάδα.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το μεγάλο έπαθλο Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες γνωρίζουμε, ότι η μπλε ομάδα έχει προβάδισμα, παρότι οι Έλληνες και οι Τούρκοι αντίστοιχα, που παίζουν για την κόκκινη, είναι συνολικά καλύτεροι, αλλά μάλλον ο... παικταράς Σοϊλέδης θα κάνει πάλι το θαύμα του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share