Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 5: Σούσουρο με Βρισηίδα και Μαρτίκα - Ο Απόστολος Ρουβάς ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι (Video)

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

16 Μαΐου 2022 16:31
Survivor 5: Σούσουρο με Βρισηίδα και Μαρτίκα - Ο Απόστολος Ρουβάς ξεκαθάρισε αν είναι ζευγάρι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει ότι είχε κατακοκκινίσει.

Ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε στην εκπομπή, Love It και αναφέρθηκε στη… σχέση των δύο παικτών.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 16/05: Αυτός ήταν ο σύντροφος της Βρισηίδας πριν τον Σπύρο Μαρτίκα!

«Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά όντως μεταξύ τους συμβαίνει κάτι. Αν όντως βλέπουν κάτι πέρα από αυτό. Αν όντως υπάρχει, καλά κάνουν τα παιδιά, ελευθέρα είναι τα παιδιά και δεν μπορεί κανείς να κρίνει τι θα κάνει κάποιος.

Αν πάλι το κάνουν για στρατηγικούς λόγους, πάλι καλά κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Πιστεύω σε λίγο καιρό θα ξέρουμε όλοι», δήλωσε ο γνωστός σεφ.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 5: Τι αποκάλυψε η Βρισηίδα για τον Μαρτίκα; "Είναι κάτι όμορφο..."

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση συμπάθειας, με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει ότι όταν κοιτάζει τα μάτια της χάνει την σκέψη του.

Στο σημερινό 15/05 επεισόδιο του Survivor 5 και με αφορμή τα πειράγματα των υπολοίπων παιχτών απέναντι στο "ζευγάρι", θέλησε να πάρει θέση και να δώσει τη δικιά της απάντηση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια η Βρισηίδα, είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουν αλλά δεν είναι ερωτικό, ενώ είπε ότι κοντά του νιώθει ασφάλεια και ότι είναι κάτι που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες.

Δείτε εδώ τι είπε η Βρισηίδα




 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share