Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 16/05: Τρόμος για τον Ατζούν - Η απόφαση που πήρε για το Survivor 5 μετά τις μαζικές αποχωρήσεις

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

16 Μαΐου 2022 12:34
Survivor spoiler 16/05: Τρόμος για τον Ατζούν - Η απόφαση που πήρε για το Survivor 5 μετά τις μαζικές αποχωρήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ακόμη και για αυτούς που το διοργανώνουν. Και ο Ατζούν με την παραγωγή του τα... χρειάστηκαν τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να πάρουν τις αποφάσεις τουε για το ριάλιτι επιβίωσης, βλέποντας τις εξελίξεις να ξεπερνούν και τους ίδιους.

Η τελευταία εβδομάδα, άλλωστε, εκτυλίχθηκε σε έναν... ορυμαγδό αποχωρήσεων από το παιχνίδι, με τον ασκό του Αιόλου να ξεκινά από τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο αγρότης από τα Φάρσαλα αποβλήθηκε για τη βίαιη πράξη του προς τον Τάκη Καραγκούνια, αν και αυτό ελάχιστα ενόχλησε τους συμπατριώτες του, που τον υποδέχθηκαν σε απόλυτη αποθέωση.

Μετά τον «Τσακατσούκα» ήρθε η αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά, που ήταν και η μόνη μέσα από την φυσιολογική διαδικασία με ψήφο από το τηλεοπτικό κοινό, για να έρθει τελικά άλλη μία. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε να ζητήσει να φύγει, έχοντας πρόβλημα τραυματισμού και ενεργοποιώντας τη δική της συμφωνία με την παραγωγή, με αποτέλεσμα μέσα σε μια μόλις εβδομάδα να φύγουν τρεις παίκτες.

Survivor spoiler: Ο Ατζούν... τα χρειάστηκε και ηρεμεί τα πνεύματα

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, ο Ατζούν και η παραγωγή του πήραν τις αποφάσεις τους, έχοντας βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση. Η λύση, βέβαια, μετά τις μαζικές αποχωρήσεις βρέθηκε, με τον Τούρκο να διαλέγει στο δεδομένο χρονικό σημείο να φέρει τους Έλληνες Survivors αντιμέτωπους με τους Τούρκους.

Πρόκειται για μια κίνηση, που σκοπό έχει να ηρεμήσει τα πνεύματα μετά από όλα αυτά τα γεγονότα. Η γνωριμία με τους Τούρκους, άλλωστε, είναι πάντα ένα ευχάριστο γεγονός για τους Έλληνες παίκτες, ενώ και το έπαθλο του Ατζούν θα βοηθήσει παράλληλα. Κάπως έτσι, η παραγωγή αποφεύγει τεχνηέντως μια ένταση, που θα μπορούσε πολύ εύκολα πια να προκληθεί, μαζί με πιθανές αρνητικές συνέπειες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share