Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 16/05: «Θα το θυμάστε για πάντα...» - Ατζούν και Λιανός προκαλούν χαλασμό στους παίκτες με την ανακοίνωσή τους!

Πανικός μετά από τα λόγια τους για το έπαθλο!

16 Μαΐου 2022 07:21
Survivor trailer 16/05: «Θα το θυμάστε για πάντα...» - Ατζούν και Λιανός προκαλούν χαλασμό στους παίκτες με την ανακοίνωσή τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Ακόμη μία εβδομάδα βρίσκεται πια σε εξέλιξη στο Survivor 5, με τις δύο νέες ομάδες να έχουν πια συσταθεί και την μπλε να κερδίζει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, προτού προχωρήσουν σε μια δοκιμασία κλασική και αγαπημένη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε χθες (15/5) στο επεισόδιο στους παίκτες, ότι αναμένεται να αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες του τουρκικού Survivor, το οποίο αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η All Star έκδοση για τους γείτονες.

Survivor trailer: Ατζούν και Λιανός... τους τρελαίνουν με το έπαθλο

Λίγο αργότερα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κι αφού πρώτα οι παίκτες εξέφρασαν την χαρά τους, που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με τους Τούρκους Survivors, συναντά τους Έλληνες και τους δείχνει, με τον τρόπο του, ότι το έπαθλο που θα χαρούν θα είναι τεράστιο, όπως εγγυάται η δική του συμμετοχή στην παρουσίαση.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ανακοινώνει στους παίκτες, ότι θα πάνε σε μια βίλα, όπου θα υπάρξει ένα θεματικό πάρτι, που δεν πρόκειται να ξεχάσουν στο υπόλοιπο της ζωής τους, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό και φέρνοντας σπουδαίο κίνητρο για το αγώνισμα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share