Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Τι αποκάλυψε η Βρισηίδα για τον Μαρτίκα; "Είναι κάτι όμορφο..."

Όλα όσα είπε

15 Μαΐου 2022 21:36
Survivor 5: Τι αποκάλυψε η Βρισηίδα για τον Μαρτίκα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση συμπάθειας, με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει ότι όταν κοιτάζει τα μάτια της χάνει την σκέψη του.

Στο σημερινό 15/05 επεισόδιο του Survivor 5 και με αφορμή τα πειράγματα των υπολοίπων παιχτών απέναντι στο "ζευγάρι", θέλησε να πάρει θέση και να δώσει τη δικιά της απάντηση.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η ίδια η Βρισηίδα, είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουν αλλά δεν είναι ερωτικό, ενώ είπε ότι κοντά του νιώθει ασφάλεια και ότι είναι κάτι που θα ήθελαν όλες οι γυναίκες.

Δείτε εδώ τι είπε η Βρισηίδα

Survivor 5: «Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και...» - Αποκάλυψη της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

Η Σοφιάννα Αβραμάκη υπήρξε για ακόμη μια φορά αποκαλυπτική ως προς όσα της χρεώθηκαν περί σχέσης με τον Άρη Σοϊλέδη από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με την ίδια να ξεκαθαρίζει εκ νέου τη σχέση της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε στην συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους συνεχίζουν να μιλάνε.

Survivor 5: Η κουβέντα με την Αντωνά και το ξεκαθάρισμα με τον Εμμανουήλ

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τι έχει ειπωθεί για μένα και τον Άρη. Μπήκα πρώτα στη θέση της Μαρίας, γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δε νομίζω πως δώσαμε τροφή. Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε πως όλα είναι στο πλαίσιο του τρολ. Εγώ είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και αυτό μπορεί να με συντροφεύει.

Η Μαρία ήταν και η πρώτη έξοδος που έκανα στην Αθήνα. Μου άνοιξε την αγκαλιά της. Ήταν πάρα πολύ δεκτική στο να συναντηθούμε. Δε με ρώτησε ποτέ το παραμικρό, γιατί η Μαρία ξέρει καλύτερα από όλους ποιος είναι ο άνθρωπός της. Δεν περίμενε ούτε τη Σοφιάννα, ούτε κανέναν που δεν τον γνωρίζει, να της εξηγήσει ποιος είναι ο Άρης. Οπότε κινηθήκαμε σε μια πάρα πολύ φιλική συζήτηση και φυσικά όλη αυτή η σχέση συνεχίστηκε και έχουμε πάρα πολύ καλή επαφή. Σχολιάζουμε και λίγα πραγματάκια που συμβαίνουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάννα Αβραμάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share