Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 15/05: Τα «έσπασε» όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Έφυγε και ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5

Έτρεξε ο Μαρτίκας να την ηρεμήσει - Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

15 Μαΐου 2022 14:08
Survivor spoiler 15/05: Τα «έσπασε» όλα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Έφυγε και ζητούσε να αποχωρήσει από το Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor πρέπει πάντοτε να θεωρείται ως το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων, όπου καμία θέση δεν πρέπει να λαμβάνεται ως δεδομένη από τους παίκτες, καθώς οτιδήποτε μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή.

Η παραγωγή δε θα σε ρωτήσει για το τι συμπάθειες ή αντιπάθειες έχεις στο παιχνίδι, ούτε φυσικά αν έχεις προχωρήσει σε κάποιο... ειδύλλιο στην παραλία, το οποίο επιχειρείς με κάθε τρόπο να προστατεύσεις. Θα διαφοροποιήσει όσα ισχύουν με τέτοιο τρόπο, που θα σε οδηγήσει στο να θεωρείς πως αδικείσαι, αλλά δε θα μπορείς να κάνεις και τίποτα για αυτό.

Κάπως έτσι ίσως να νιώθουν και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι δυο τους δείχνουν να έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση στην παραλία, όπου μένουν μαζί η μπλε και η κόκκινη ομάδα, αρχίζοντας να εκφράζουν όλο και περισσότερο με τρυφερότητα τα αισθήματά τους ο ένας προς τον άλλο.

Survivor spoiler: Η αντίδραση της Βρισηίδας στην ανακοίνωση του Λιανού και ο «πυροσβέστης» Μαρτίκας

Το πρόβλημα, όμως, είναι πως πλέον δε θα βρίσκονται μαζί στην μπλε ομάδα. Κι αυτό, γιατί ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ότι οι ομάδες αλλάζουν, με τον Μαρτίκα να περνά στην κόκκινη ομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί να είναι αντίπαλοι για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους φυσικά δεν έδειχναν να τους αρέσει αυτή η εξέλιξη, με τη Βρισηίδα να «ξεσπά» μπροστά σε όλους για αυτή την απόφαση. «Είναι άδικο, σε έναν άνθρωπο βρήκα κι εγώ ασφάλεια και μου τον παίρνετε. Άλλους τους καλύπτετε κι εμάς μας κάνετε αυτά τα πράγματα, είναι απαράδεκτο», άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να φύγει, απειλώντας με αποχώρηση.

Ο Μαρτίκας, κάπου εκεί, έτρεξε προς το πλευρό της να την καθησυχάσει. «Αντίπαλοι θα είμαστε μόνο στο αγώνισμα, στην παραλία δεν πρέπει να ανησυχείς, θα σε προσέχω όπως και τώρα», της είπε, με τη Βρισηίδα σιγά σιγά να ηρεμεί και να επιστρέφει, για να αναχωρήσουν μετά όλοι μαζί με προορισμό την παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share