Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/05: Εκτός εαυτού ο Ατζούν - «Καμπάνες» σε Σοϊλέδη-Τάκη και κίνδυνος για τη συμμετοχή τους στο Survivor 5

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

15 Μαΐου 2022 11:00
Survivor spoiler 15/05: Εκτός εαυτού ο Ατζούν - «Καμπάνες» σε Σοϊλέδη-Τάκη και κίνδυνος για τη συμμετοχή τους στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει ξεφύγει ακόμη και ως προς τη σωματική επαφή μεταξύ των παικτών, κάτι που αποτελεί σαφέστατη ευθύνη της παραγωγής και του ΣΚΑΪ, οι οποίοι αφού πρώτα έχουν μεταφερθεί αυτές οι εικόνες, ψάχνουν τρόπο να... τα μαζέψουν, κάτι διόλου εύκολο.

Όταν με τον τρόπο σου, άλλωστε, δημιουργείς ένα «τέρας» και το τρέφεις καθημερινά με μεγάλες ποσότητες από... τρασίλα, είναι λογικό το ίδιο να σε «καταπιεί» στο τέλος. Κάτι τέτοιο έγινε και στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναγκάζοντας ακόμη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρέμβει προσωπικά, μήπως ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι προβληματισμένος, καθώς μπορεί να επιθυμεί έντονα το στοιχείο του ριάλιτι, αλλά βλέπει πως η φετινή τοξική κατάσταση υπερβαίνει τα όρια και δε γνωρίζει με ποιον ακριβώς τρόπο μπορεί να την αντιμετωπίσει, από τη στιγμή μάλιστα που αυτή συνεχίζει να υφίσταται παρά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη.

Survivor spoiler: Αυτή την φορά ανέλαβε ο Ατζούν

Όπως σας αναφέραμε ήδη, η διαμάχη ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια καλά κρατεί, με τους δύο μάλιστα να έρχονται στα χέρια στη διάρκεια του πρώτου επάθλου με τις νέες ομάδες. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι σε αντίθετα «στρατόπεδα» και μπορούν πολύ πιο εύκολα να εκφράσουν τη μεταξύ τους αντιπαλότητα στο στίβο μάχης.

Μόνο, που ξέφυγαν για ακόμη μια φορά. Η παραγωγή και ο Ατζούν προσωπικά αναζητούν τρόπο να σταματήσει αυτή η τεράστια ένταση και, εν τέλει, το πήρε ο ίδιος πάνω του, πλησιάζοντας τους δύο παίκτες, που διαπληκτίστηκαν. Ο Τούρκος παραγωγός τους επεσήμανε, ότι δεν μπορεί για πολύ να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, παρότι δεν έχει καμία πρόθεση να τους αφήσει εκτός παιχνιδιού.

«Αυτό πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ. Δε γίνεται να συμβαίνει αυτό όλη την ώρα ούτε να φοβόμαστε, αν θα παίξετε ξύλο. Υπάρχουν όρια και σας παρακαλώ να τα σεβαστείτε. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να σας κάνω τα ίδια με τον Κατσαούνη, μη με αναγκάσετε κι εσείς», τους είπε σε πολύ αυστηρό ύφος, με τους δύο παίκτες να μη μιλούν και να γυρίζουν σιωπηλοί στην παραλία, μετά το αγώνισμα, όπου ξέρουμε και ποιος κερδίζει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share