Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 15/05: Αυτοί παίρνουν το πρώτο αγώνισμα επάθλου με τις νέες ομάδες!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

15 Μαΐου 2022 08:46
Survivor spoiler 15/05: Αυτοί παίρνουν το πρώτο αγώνισμα επάθλου με τις νέες ομάδες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Αν υπάρχει κάτι σίγουρο στο Survivor 5 είναι το γεγονός, ότι δε βαριέσαι ποτέ. Και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ριάλιτι επιβίωσης, με την παραγωγή να έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις και τον Γιώργο Λιανό να τις ανακοινώνει στους παίκτες, χωρίς μάλλον να τους αρέσουν και ιδιαίτερα.

Από σήμερα (15/5), στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί, μια νέα καθημερινότητα θα ισχύσει, καθώς ο παρουσιαστής, μετά τη «διπλή» αποχώρηση Απόστολου Ρουβά και Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, αναμένεται να μιλήσει για την νέα ανακατανομή των ομάδων, μιας και δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Θα μπορούσε, ενδεχομένως, να γυρίσει σε ατομικό το παιχνίδι, αλλά η παραγωγή δε θέλησε να φτάσει ακόμη εκεί, αν και δε θα αργήσει να το κάνει, αφού μόλις 12 παίκτες έχουν μείνει πια. Προς το παρόν, προείχε να αλλάξουν οι ομάδες, μιας και με τέσσερις παίκτες η υπάρχουσα κόκκινη ομάδα ήταν πια αποδεκατισμένη και δε θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την ισχυρή μπλε ομάδα, περνώντας τρεις αποχωρήσεις μέσα σε μόλις λίγες μέρες. Κανείς δε θα ήθελε, άλλωστε, να επιβαρυνθούν οι παίκτες ακόμη περισσότερο, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα κακουχίας.

Survivor spoiler: Η αλλαγή των ομάδων και το πρώτο έπαθλο

Κάπως έτσι, με τέσσερις παίκτες στη μία και οκτώ στην άλλη πλευρά, θα επέλθει η ισορροπία με έξι στην κάθε ομάδα, φέρνοντας αρκετές ανατροπές. Αμφότερες μοιάζουν σχετικά ισορροπημένες, με δυνατό ανδρικό και γυναικείο κομμάτι και ετοιμάζοντάς μας νέες συγκινήσεις στα αγωνίσματα.

Μιας και αναφερθήκαμε σε αυτά, μάλιστα, το νέο επεισόδιο θα μας παρουσιάσει ένα αγώνισμα με έπαθλο φαγητού, μιας και χθες (14/5) δεν προβλήθηκε επεισόδιο, άρα δε θα έχουμε κυριακάτικη ασυλία. Ποιος, όμως, θα κερδίσει αυτό το έπαθλο και θα κάνει... σεφτέ.

Σύμφωνα με πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα λόγω του Άρη Σοϊλέδη έχει προβάδισμα. Οριστική πληροφόρηση, όμως, δεν έχουμε και θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share